Jennifer Lopez – Ben Affleck: Συνεχίζουν το house hunting πάντα με στιλ

11:21 9/5/2022 - Πηγή: InStyle

Το power couple συνεχίζει αδιάκοπα να αναζητά το ιδανικό σπίτι, και φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να το κάνει με στιλ. Ο Ben και η Jennifer κοίταξαν μια έπαυλη 68 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air φορώντας άνετα πουκάμισα ώστε να μπορούν να κινούνται στους χώρους του… oversized ακινήτου δίχως

κάτι να εμποδίζει την αποστολή τους.

Το πουκάμισο της JLo ήταν σε μια βαθιά απόχρωση του πράσινου, είχε χρυσά κουμπιά και δύο μπροστινές τσέπες, ενώ ο Ben επέλεξε ένα κλασικό λευκό σε συνδυασμό με χακί παντελόνι. Η Lopez, ολοκλήρωσε το look με μια ασορτί ζώνη Gucci περασμένη από το ψηλόμεσο jean της, τους σήμα-κατατεθέν χρυσούς κρίκους και τα ροζ aviator γυαλιά της.

instyle.com

Οι Bennifer βρίσκονται σε house hunting πριν καν αρραβωνιαστούν, περισσότερο από ένα μήνα αφότου η συμφωνία για το ακίνητό τους στο Bel Air, αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων, φέρεται να ναυάγησε. Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι οι δυο τους θέλουν ένα σπίτι για να μπορούν «να περνούν κάθε βράδυ μαζί όταν μπορούν. Είναι το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ανυπομονούν να έχουν ένα σπίτι μαζί».

Αργά ή γρήγορα θα βρείτε το dream home σας, Ben και Jen. Άλλωστε, ως γνωστόν, όποιος… ψάχνει, βρίσκει.



Keywords
Τυχαία Θέματα