Halle Berry: Το συγκινητικό μήνυμα προς τη δασκάλα της

13:19 9/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry έδειξε την αγάπη της για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Στις 8 Μαΐου ήταν η γιορτή της μητέρας και αρκετές διασημότητες, δημοσίευσαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram πολλά γλυκά στιγμιότυπα από την ημέρα. Είτε ήταν μητέρες που μοιράστηκαν τα δώρα από τα παιδιά τους είτε ήταν κόρες και γιοι που έδειξαν την εκτίμησή τους για τις μαμάδες τους, τα social media ήταν γεμάτα

με τρυφερά μηνύματα. Ωστόσο, η 55χρονη ηθοποιός αξιοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να μιλήσει δημοσίως για μια δασκάλα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Η Halle Berry δημοσίευσε λοιπόν δυο φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την ίδια μαζί με την Yvonne Sims. Ποια είναι όμως η μυστηριώδης γυναίκα; Όπως αποκάλυψε η σταρ του κινηματογράφου, η Yvonne αποτελούσε τη δασκάλα της στο δημοτικό. Οι δυο τους είναι τρομερά δεμένες και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, η Halle τη θεωρεί δεύτερη μητέρα της.

“Στη γιορτή της μητέρας, βρίσκω την αφορμή όχι μόνο να σκεφτώ τι σημαίνει το να είσαι μητέρα – και τη σημασία της μητρικής αγάπης – αλλά και να σκεφτώ την αγάπη που δίνει η μαμά στο παιδί της. Καμία φορά, αυτή η αγάπη μπορεί να έρχεται από κάποια ‘άλλη’ μητέρα”, ξεκίνησε γράφοντας για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

“Η Yvonne Sims αποτελεί την ‘άλλη μητέρα’ μου από την πέμπτη δημοτικού, που ήταν η δασκάλα μου. Χωρίς την καθοδήγησή, τη σοφία, την υπομονή και κυρίως την απεριόριστη αγάπη της σε όλα τα στάδια της ζωής μου, δεν είμαι σίγουρη εάν θα βρισκόμουν ακόμη εδώ. Σε αγαπώ Yvonne Sims με όλη μου την καρδιά! Σήμερα γιορτάζουμε τις μητέρες, οπότε ας γιορτάσουμε και τις ‘άλλες μητέρες’! Χρόνια πολλά!”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Keywords
Τυχαία Θέματα