Η Lady Gaga έδωσε στο little black dress την ανατροπή που θέλαμε

12:02 27/1/2022 - Πηγή: InStyle

Όχι ότι δεν ήταν ήδη fashion icon, ωστόσο η Lady Gaga μετά κι από το House of Gucci αποφάσισε να αποδείξει πως πέρα από την extreme έχει και την κομψή στιλιστικά πλευρά της. Καθώς ξεκίνησε η σεζόν των βραβείων, η star

συνεχίζοντας να προωθεί την ταινία, επισκέφτηκε το δημοφιλές show Jimmy Kimmel Live.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

H ίδια και οι στυλίστες της Sandra Amador και Tom Eerebout επέλεξαν για την περίσταση ένα διαφορετικό little black dress από τη pre-fall συλλογή του Christian Siriano, γόβες Giuseppe Zanotti και ρετρό γυαλιά ηλίου από το brand, Dita.

Photo by RB/Bauer-Griffin/GC Images

Αυτό που ξεχώριζε το φόρεμα του Siriano από τα συνηθισμένα ήταν τα ογκώδη μανίκια του από τούλι. Τα διαφανή βολάν πρόσθεσαν κίνηση και μια αίσθηση παιχνιδιάρικου χαρακτήρα στη σιλουέτα της Gaga. Kαθώς σταμάτησε για να ποζάρει στους φωτογράφους, τα larger than life μανίκια τη βοήθησαν να δημιουργήσει το dramatic look που επιθυμούσε. Ο προσαρμόσιμος σχεδιασμός του Siriano επιτρέπει σε όσες επιλέγουν την μίνι, μαύρη δημιουργία του να αφαιρέσουν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ενδύματος και να φορέσουν μόνο το στράπλες φόρεμα. Ωστόσο, η απόλαυση της Gaga είναι να κάνει statement εμφανίσεις και το πετυχαίνει άψογα μόνο αν τα ρούχα της έχουν κρυμμένα στο… μανίκι τους κάποια ιδιαίτερη ανατροπή .

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

Keywords
Τυχαία Θέματα