Celine Dion: Η συγκινητική γενέθλια αφιέρωση στον γιο της

11:15 27/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Celine Dion ευχήθηκε στον μεγάλο γιο της, René-Charles, με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο ίδιος είχε πρόσφατα τα γενέθλιά του και η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια του ευχήθηκε δημοσίως κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η Celine Dion λοιπόν δημοσίευσε

μια χαριτωμένη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στη δημοσίευση βλέπουμε την ίδια αγκαλιά με τον νεογέννητο τότε γιο της και τον άντρα της, René Angélil. “Rene Charles, 21 χρόνια ονείρων έχουν ήδη περάσει. Σου δώσαμε ζωή. Σε ευχαριστώ πολύ που μας έδωσες αυτό το όμορφο δώρο, το να γίνουμε γονείς σου. Από την μέρα εκείνη, νοιώθω ευλογημένη που σε βλέπω να μεγαλώνεις” έγραψε στην περιγραφή της στα γαλλικά. Μαζί με τον σύζυγό της – ο οποίος απεβίωσε το 2016 σε ηλικία 73 ετών – απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τα δίδυμα Nelson και Eddy και τον René-Charles.

“H εξυπνάδα σου, η γενναιοδωρία σου, το κουράγιο σου και η μεγάλη ευαισθησία σου ποτέ δεν σταματούν να με συγκινούν. Σε οδηγήσαμε σε όνειρα, κρατώντας το χέρι σου. Συνέχισε να εξερευνάς και πάνω από όλα, άκου την καρδιά σου γνωρίζοντας ότι πάντα έχεις την αγάπη μας, ώστε τώρα τα δικά σου όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Χρόνια πολλά!” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Χρόνια πολλά κι’ από εμάς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Keywords
Τυχαία Θέματα