Οι αποκαλύψεις της Kristen Stewart σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της

09:56 27/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η επιτυχημένη ηθοποιός ξεκίνησε τη σχέση της με τη σεναριογράφο Dylan Meyer εδώ και τρία χρόνια. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Αύγουστο του 2019, όταν είχαν “εντοπιστεί” αγκαλιά σε έξοδό τους. Φτάνοντας στο σήμερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένες και ευτυχισμένες από ποτέ, μάλιστα δε, επισφράγισαν τον έρωτά τους, πριν από λίγους μήνες με τον αρραβώνα τους. Αυτή η επισημοποίηση ενθουσίασε τους θαυμαστές

τους και η χαρούμενη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να προχωρήσουν στον γάμο τους, ωστόσο η Kristen ήρθε να μας “ταράξει” τα νερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@kristexnstewart)

Η 31χρονη διασημότητα εμφανίστηκε πρόσφατα στο The Late Show with Stephen Colbert και έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. “Είμαι τόσο ασυνήθιστη. Νομίζω ότι μπορεί απλά να πάμε να παντρευτούμε αυτό το Σαββατοκύριακο ή κάτι τέτοιο… και μετά, για παράδειγμα, να κάνουμε παρέα με όλους” είπε, εξηγώντας έτσι ότι δεν επιθυμεί κάποια θεαματική τελετή. “Θέλω απλώς να το κάνω. Δεν είμαι καλή στον σχεδιασμό! Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για δείπνο. Μου αρέσει να γυρνάω παντού. Ποτέ δεν ξέρεις πού πάω, φίλε” πρόσθεσε.

“Γνωριστήκαμε πριν από χρόνια, μετά ξανασυναντηθήκαμε πριν από την πανδημία και τώρα αρραβωνιαστήκαμε! Βασικά είναι ακόμα η πανδημία, οπότε ναι, μάλλον θα τον χαρακτήριζα αρραβώνα πανδημίας” είχε δηλώσει επίσης στο παρελθόν.

Με το καλό ο γάμος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart (@kristexnstewart)

Keywords
Τυχαία Θέματα