Οι moon boots της Dua Lipa είναι το παπούτσι που χρειάζεστε για τις χειμερινές σας εξορμήσεις

10:03 27/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa ξέρει πώς να μετατρέπει το πιο αδιάφορο αξεσουάρ σε τάση. Αυτή τη φορά όμως, η τραγουδίστρια φόρεσε το παπούτσι που είχε γίνει ήδη trend με το που καλωσορίσαμε και τις πρώτες νιφάδες χιονιού. Ο λόγος για τις moon boots, οι οποίες έχουν ξετρελάνει όλα τα fashion girls και όχι άδικα. Το ωραιότερο παπούτσι για τις χειμερινές σας εξορμήσεις έχει στιλ και είναι πολύ, μα πολύ ζεστό.

Instagram @dualipa

Όπως πολύ σωστά

θα μαντέψατε, πήρε το όνομά του από το φεγγάρι. Και πιο συγκεκριμένα, από το πρώτο βήμα που έκανε ο άνθρωπος στη σελήνη. Αν κάνετε τον συνειρμό, θα διαπιστώσετε ότι όντως φέρνουν λίγο στις μπότες του αστροναύτη. Αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου καθώς οι moon boots πετυχαίνουν άψογα τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να μας κρατήσουν ζεστές και στιλάτες ακόμα και τις πιο τσουχτερές μέρες.

Instagram @sonialysonInstagram @fannyekstrand

Ξεχάστε τα παγωμένα πόδια και τα παπούτσια που ρουφάνε νερό με αποτέλεσμα να κοκαλώνουν τα δαχτυλάκια μας. Το τέλειο παπούτσι του χειμώνα σχεδιάστηκε ακριβώς με σκοπό να αντέχει και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εμπνευσμένο όχι μόνο από τους αστροναύτες αλλά και από τους Εσκιμώους, οι moon boots είναι αδιαμφησβήτητα το παπούτσι του χιονιού.

Instagram @violeta_mangrinyanInstagram @fannyekstrand

Και εκτός από υπερβολικά παλτό και φόρμες του σκι, ταιριάζουν άψογα ακόμα και με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι. Σε περίπτωση που ανήκετε στους τολμηρούς.

Instagram @emilisindlev

Keywords
Τυχαία Θέματα