Maison Valentino: Η αποθέωση της ρομαντικής Υψηλής Ραπτικής

11:02 27/1/2022 - Πηγή: InStyle

Κάποιοι οίκοι μόδας είναι φτιαγμένοι για να δημιουργούν κομψοτεχνήματα υψηλής ραπτικής. Αυτό ισχύει φυσικά και για το Maison Valentino. Πιστός στα σχέδια και στην ποιότητά του, ο οίκος, με τον Pierpaolo Piccioli στο τιμόνι, παρουσίασε στο Παρίσι μια ρομαντική κολεξιόν με το όνομα Anatomy of Couture, για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

@AlessandroLucioniInstagram @dossierhautecouture

Φτερά, χυτά υφάσματα και ρομαντικοί όγκοι ήταν τα βασικά στοιχεία

που στόλιζαν τις Haute Couture δημιουργίες. Ωστόσο τα σέξι elements δεν έλειπαν από τα ρούχα δίνοντας έναν φρέσκο αέρα στη βαριά ατμόσφαιρα της Yψηλής Ραπτικής και τοποθετώντας τα στο σήμερα. Από την Haute Couture εβδομάδα, κρατήστε ότι τη νέα σεζόν θα δούμε μια έκρηξη χρωμάτων και στις street style εμφανίσεις.

@AlessandroLucioniInstagram @dossierhautecouture@AlessandroLucioni

Ο οίκος Valentino έφερε αναμνήσεις της παλιάς εποχής, όταν τα σχέδια του καθήλωναν και έκαναν κάθε γυναίκα να θέλει να τα φορέσει. Ωστόσο όσο όμορφα κι αν ήταν τα φορέματα του έλειπε ένα βασικό στοιχείο. Σε κάθε Haute Couture πασαρέλα, ο θεατής αδημονεί για το look έκπληξη. Ένα look που κόβει την ανάσα, υπερβολικό, ανατρεπτικό, με μια ιδιαιτερότητα που δεν έχει ξαναδεί.

Instagram @dossierhautecouture

Τα φτερά και τα ντεκολτέ όσο εντυπωσιακά κι αν ήταν, δεν κάλυπταν αυτήν την ανάγκη. Master της υψηλής ραπτικής ο οίκος Valentino, μάλλον, επένδυσε για άλλη μια φορά στην ποιότητα και την ιστορία του ιδρυτή του κι όχι στο στοιχείο της έκπληξης.

@AlessandroLucioni

Keywords
Τυχαία Θέματα