Η Jennifer Lawrence φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με το μωρό της

15:05 15/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lawrence υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί πριν από μερικούς μήνες.

Η 31χρονη ηθοποιός γνώρισε τον Cooke Maroney το 2018 και η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και το 2019 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ύστερα από μόλις δυο χρόνια γάμου, δηλαδή τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Τον φετινό Φεβρουάριο έφεραν στον κόσμο το μωρό τους και το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η Jennifer Lawrence
έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maison Labiche (@maisonlabiche)

Μέχρι στιγμής, δεν είχε έρθει στη δημοσιότητα καμία φωτογραφία του παιδιού της Jennifer Lawrence και του γνωστού διευθυντή gallery τέχνης. Αυτό όμως άλλαξε πριν από λίγες μέρες, όταν η χαρούμενη οικογένεια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. Εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια βόλτας τους στους δρόμους του ηλιόλουστου Los Angeles. Μαζί τους βρίσκονταν επίσης οι γονείς του Maroney, Suzi και James. Στα αξιολάτρευτα οικογενειακά στιγμιότυπα μπορούμε να διακρίνουμε το πρόσωπο του νεογέννητου μωρού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #ChismologíaAZ (@chismologiaaz)

Δεν γνωρίζουμε ακόμη το φύλο ή το όνομα του παιδιού, καθώς η Jennifer δεν έχει μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με τα media… και μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμη να το κάνει! Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εξωστρεφής και φημίζεται για το χιούμορ και την άνεσή της, διατηρεί τη προσωπική ζωή της ιδιωτική. Μάλιστα, δεν συνηθίζει να μιλάει ούτε καν για τον σύζυγό της. Η είδηση ότι παντρεύτηκαν είχε διαδοθεί οκτώ ολόκληρους μήνες μετά από την πραγματοποίηση της κλειστής τελετής. Τι άλλο μπορεί να μας κρύβει η JLaw;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jlaw (@jlawluvrs)

Keywords
Τυχαία Θέματα