Η Mariah Carey φόρεσε παγιέτες και μπήκε στη πισίνα για να γιορτάσει την επέτειο ενός από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ της

14:01 15/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα τυπικό βράδυ στο σπίτι για την ντίβα της ποπ. Η Mariah φόρεσε ένα εκθαμβωτικό outfit και μπήκε στη πισίνα της για να γιορτάσει τη 17η επέτειο του άλμπουμ της, The Emancipation of Mimi, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αλλά δεν ήταν ένα οποιοδήποτε φόρεμα, ήταν του αγαπημένου της Tom Ford, με παγιέτες από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Το 20λεπτο instagram live παρουσιάζει τη star να αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές της, να συζητά για το άλμπουμ του 2005, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν «ένα από τα αγαπημένα της» και να ελέγχει ότι η ομάδα της δεν την κινηματογραφεί από την… κακή πλευρά της. Οι θαυμαστές της Mariah γνωρίζουν ότι αγαπά τις δημιουργίες του Ford. Στο video για μια από τις μεγάλες της επιτυχίες το «Honey» το 1997, είχε επιλέξει ένα little black dress και γόβες που σχεδίασε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δημιουργικός διευθυντής του Gucci.

Η Mariah Carey φιγουράρει τις πιο τέλειες φυσικές μπούκλες (κι όχι μόνη)!

Η Carey για πρώτη φορά, αφήνει κάμερες να μπουν για να παρακολουθήσουν τη δημιουργική της διαδικασία. “Τώρα στο MasterClass, σας προσκαλώ στο «The Butterfly Lounge», το μουσικό μου καταφύγιο, όπου γράφω και παράγω νέα τραγούδια, αναδημιουργώ τα κλασικά και συνεργάζομαι με καλλιτέχνες όλων των διαφορετικών ειδών” αναφέρει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Το attitude της ντίβας πάντως, δύσκολα θα το διεκδικήσει κάποια άλλη από την Mariah.

Keywords
Τυχαία Θέματα