Bags alert! Αυτές είναι οι 4 μοναδικές τσάντες που θα χρειαστούμε φέτος

17:01 14/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ από όλα, η τσάντα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και των καθημερινών outfits. Σηματοδοτεί την ενηλικίωση του μικρού κοριτσιού σε γυναίκα και από τη στιγμή εκείνη, δεν σταματά να συνοδεύει τις εμφανίσεις μας. Είναι σημαντικό στοιχείο του styling κα μια σίγουρη επένδυση, η οποία αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Και φέτος, θα χρειαστούμε μόνο τέσσερις!

Instagram @mrstreetpeeper

Η υπερβολικά μεγάλη: που κάνει εντύπωση και τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Δεν θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε, αφού γεμίζει και την πιο απλή εικόνα με το μέγεθός

της. Οι oversized τσάντες θα κάνουν σίγουρο comeback κι εμείς είμαστε απολύτως έτοιμες για αυτές και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Instagram @leonniehanne

Η υπερβολικά μικρή: τύπου city bag που δεν χωράει απολύτως τίποτα, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο chic και χαριτωμένη, σαν ένα μικρό κόσμημα, που έχουμε πάθει εμμονή μαζί της. Την έκανε μόδα ο σχεδιαστής Jacquemus και τα fashion girls την καθιέρωσαν ως την πιο hot τσάντα της εποχής.

Οι fun mini bags κατακτούν το Παρίσι και τις καρδιές του κόσμουInstagram @tamara

Η κυκλική μπαγκέτα: και κρατήστε αυτό: όχι οποιαδήποτε baguette τσάντα, αλλά η κυκλική. Το σχήμα αυτό επικράτησε στην εκδοχή της τσάντας που λατρέψαμε, αναλύσαμε και τελικά, αγοράσαμε. Είναι μοντέρνα, με vibes του ’90, κοσμοπολίτικη αφού συνδυάζει επιρροές από Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη και γαλλική φινέτσα, και απόλυτα φρέσκια. Την υπεραγαπάμε κι όχι άδικα!

Instagram @claireguillon

Το καλαθάκι του πικ-νικ: ψάθινο ή και ξύλινο. Τόσο cute που το κουβαλάμε σε κάθε μας εμφάνιση. Μια εναλλακτική τσάντα που χωράει τα απαραίτητα και κρύβει μυστικά, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα αντικρύσει στο άνοιγμά της. Κλειδιά, άρωμα, πορτοφόλι ή ένα… σάντουιτς με μαρούλι και ντομάτα που συνοδεύεται από ένα μπουκαλάκι ατομικού κρασιού; Ότι και να αποθηκεύσουμε στο καλαθάκι μας, η ουσία είναι μία. Θα κάνει θραύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα