Πρω1νό: Άγνωστο αν οι αναρτήσεις του Μάνου έχουν γραφτεί από τον ίδιο – Οι εικασίες για τη Ρούλα

Η υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις Αρχές να ερευνούν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Καθημερινά νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους θανάτους των κοριτσιών αλλά και τη σχέση του εν διαστάσει ζευγαριού γίνονται μέσα από τις εκπομπές.

Μπορεί ο Μάνος Δασκαλάκης να εξομολογήθηκε στην Αγγελική Νικολούλη πως δεν υπήρξε ποτέ ερωτευμένος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως φαίνεται στο trailer που κυκλοφορεί για την εκπομπή της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις αναρτήσεις που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο 30χρονος στα social

media.

Σε επετείους και γιορτές ο Μάνος Δασκαλάκης έγραφε μακροσκελή κείμενα, μιλώντας με τρυφερά λόγια αγάπης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρω1νού, βέβαια, ο 30χρονος δεν είχε καλή σχέση με τα social media, συνεπώς πολλοί είναι εκείνοι που εικάζουν πώς πίσω από τις αναρτήσεις του κρύβεται η 33χρονη. Η ίδια ήταν πάρα πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι μοιραζόταν πολλά πράγματα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: «Στα διαλείμματα της δίκης είναι αγκαλιά με τη σύζυγο και τον γιο τους»

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή -«Οι γονείς μου έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα»

 Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους, δρόμο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα