Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαντά μέσα από τη φυλακή για το μυστηριώδες τηλεφώνημα στο T-live

Τη δική της απάντηση για το μυστηριώδες τηλεφώνημα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, θέλησε να δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 33χρονη κατηγορούμενη φαίνεται πως μαζί με την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, τηλεφώνησαν στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού και παριστάνοντας μία «άγνωστη κυρία» μίλησαν για τη σχέση που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα.

Το

καναρίνι, ωστόσο, που είχε η οικογένεια Δασκαλάκη στο σπίτι, φαίνεται πως τις πρόδωσε, αφού ακουγόταν στο τηλεφώνημα που έκαναν στη δημοσιογράφου του Alpha. Να σημειωθεί ότι σε συνομιλίες που είχε η 33χρονη με δημοσιογράφους εκπομπών ακούγεται από πίσω ο ίδιος ήχος.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επικοινώνησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκείνη παρουσίασε τη δική της εκδοχή. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, η 33χρονη υποστήριξε ότι την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό προκειμένου να την ενημερώσει για το τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Όπως η 33χρονη είπε, οι δύο γυναίκες συνομίλησαν, έκλεισαν το τηλέφωνο και λίγη ώρα μετά η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τη Γιώτα Κηπουρού, ώστε να συζητήσουν ξανά όσα της είπε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: «Στα διαλείμματα της δίκης είναι αγκαλιά με τη σύζυγο και τον γιο τους»

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η εξομολόγηση του τραγουδιστή -«Οι γονείς μου έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα»

 Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους, δρόμο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα