Shia LaBeouf & Mia Goth: Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί

09:46 4/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Shia LaBeouf και η σύντροφός του έγιναν και επισήμως γονείς!

Ο 35χρονος ηθοποιός και η Mia Goth έχουν ένα αρκετά ιδιαίτερο love story. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2014, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία ‘Nymphomaniac’. Πρόκειται για ένα δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Lars Von Trier. Οι δυο συμπρωταγωνιστές συμπάθησαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη στιγμή και σύντομα ξεκίνησε η σχέση τους. Το 2016 παντρεύτηκαν

στο Las Vegas, σε μια ιδιωτική τελετή. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ.

Λίγο αργότερα, το 2018, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στις προσωπικές ζωές τους. Η Βρετανίδα καλλονή είχε κάνει τότε την αίτηση του διαζυγίου. Ο Shia με τη σειρά του όχι μόνο το δέχτηκε, αλλά και προχώρησε κατευθείαν σε άλλες γυναίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miz Hollywood (@mizhollywood)

Το ειδύλλιο τους όμως δεν τελείωσε εκεί. Ύστερα από το lockdown, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Μάλιστα, τώρα οι δυο διασημότητες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το πότε ακριβώς ήρθε στον κόσμο το μωρό τους, ούτε και το φύλο του.

Τα ευχάριστα νέα διαδόθηκαν όταν οι νέοι γονείς απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι σε πρόσφατη έξοδό τους. Περπατούσαν στους δρόμους της ηλιόλουστης California και έσπρωχναν ένα παιδικό καροτσάκι.

Να τους ζήσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VandyPop (@vandypop)

Keywords
Τυχαία Θέματα