Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021: 4 τάσεις για τσάντες που θα αγαπήσετε

16:32 5/4/2021 - Πηγή: InStyle

Με τη θερμοκρασία να αυξάνεται και τους περιορισμούς να χαλαρώνουν, η επιστροφή στην κανονική ζωή μοιάζει να είναι πλέον πολύ κοντά. Φαίνεται ότι έχει φτάσει πια ο καιρός να πετάξουμε από πάνω μας τις φόρμες και τις πιτζάμες. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πολλές καινούργιες τάσεις στις τσάντες αυτή την άνοιξη, ξεκινώντας από τις πιο πρακτικές tote bags και φτάνοντας μέχρι τα ultra fashionable water bottle

bags.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να επενδύσετε σε μία καινούρια τσάντα, ρίξτε πρώτα μία ματιά στις παρακάτω επιλογές που προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για τη νέα σεζόν.

Water Bottle

Το συγκεκριμένο trend πρωτοεμφανίστηκε στο catwalk της Chanel, στην Cruise collection του 2020. Στην συνέχεια, κατά την φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν, η bottle bag κυριάρχησε στις πασαρέλες των οίκων όπως Jacquemus, Chloé και Kenzo. Και πιο πρόσφατα όμως, βλέποντας τις ανοιξιάτικες πασαρέλες του 2021, φαίνεται ότι η τάση δεν έχει χάσει καθόλου τη δυναμική της. Οίκοι όπως ο Fendi και Givenchy, την έχουν πλήρως ενσωματώσει στις συλλογές τους, προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές. Ένας super cool και συνάμα πρακτικός τρόπος για να μεταφέρουμε το νερό μας!

Fendi.comChloe.comΑλυσίδα

Και ενώ οι chunky αλυσίδες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους από το φθινόπωρο του 2019, η τάση κρατάει γερά και μάλιστα επεκτείνεται και στα παπούτσια, αλλά και σε διάφορα άλλα αξεσουάρ. Οι αλυσίδες επικράτησαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου για το SS21, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος είναι μεγαλύτερες και πιο λαμπερές από ποτέ!

Versace.comInstagram/@kendalljennerTote

Οι tote τσάντες είναι πάντα “in”την άνοιξη και φυσικά αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ποικιλία από tote bags που προσφέρουν τα διάφορα brands, από τους high-end οίκους, μέχρι τις πιο contemporary εταιρείες, είναι μεγάλη και σίγουρα μπορούμε να διαλέξουμε αυτή που είναι πιο κοντά στο προσωπικό μας στυλ. Είτε λοιπόν επιλέξετε μια oversized all-time classic δερμάτινη, είτε μια με μακριά κρόσια, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η τάση θα φορεθεί πολύ!

Jwanderson.comBurberry.comΈντονα χρώματα

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας την άνοιξη συνεπάγεται συχνά την προσθήκη χρώματος. Για το παρακάτω trend, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το αγαπημένο μας φωτεινό χρώμα σε όποιο ύφος και μέγεθος επιθυμούμε και μας βολεύει. 

Wandler.comBottegaveneta.com

Keywords
Τυχαία Θέματα