Η κουκουβάγια της Salma Hayek αγαπάει το καλό κρασί!

12:57 5/4/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί να είναι συνήθως τα αγαπημένα σκυλάκια των celebrities αυτά που κλέβουν την παράσταση, ωστόσο η Salma Hayek μίλησε για το δικό της κατοικίδιο, μία κουκουβάγια με το όνομα Kering, και για το πώς οι δυο τους απολαμβάνουν να χαλαρώνουν παρέα με ένα ποτήρι κρασί!

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η Hayek μίλησε για τη διάσωση της κουκουβάγιας της στο περιοδικό

“People”, λέγοντας πως την υιοθέτησε πριν δύο χρόνια για τον σύζυγό της François-Henri Pinault, παρόλο που και οι δύο γνώριζαν από την αρχή πως αυτό ήταν ένα δώρο περισσότερο για την ίδια την Hayek.

“Την έδωσα στον σύζυγό μου ως δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την ονόμασα Kering, γιατί αυτό είναι το όνομα της εταιρίας του και το σύμβολό της είναι η κουκουβάγια”, δήλωσε. “Κι εκείνος μου είπε, “Σ΄ ευχαριστώ, αν και ξέρω πως αυτό είναι το δώρο σου στον εαυτό σου”.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η Hayek συνέχισε, λέγοντας, πως όταν ο Pinault είναι εκτός πόλης, η Kering κοιμάται στο δωμάτιό της και πως ολόκληρη η οικογένεια αγαπάει πάρα πολύ αυτό το φτερωτό κατοικίδιο – παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως οι δυο τους έχουν ένα ξεχωριστό δεσμό.

“Έχουμε συγκεκριμένες ρουτίνες πριν πάμε για ύπνο. Εγώ βλέπω τηλεόραση με το iPad και εκείνης της αρέσει να στέκεται πάνω του”, πρόσθεσε η Hayek. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κουκουβάγια έχει και ακριβά γούστα, γιατί φυσικά μπορεί!

“Παρόλο που οι κουκουβάγιες δεν πίνουν καθόλου υγρά, γιατί τα παίρνουν όλα από την λεία τους, στην Kering αρέσει το καλό κρασί”, είπε η Hayek.

Το 2013, η Salma Hayek είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, πως έχει τόσα πολλά κατοικίδια που μερικές φορές δεν τα θυμάται όλα: “πέντε άλογα, τέσσερα alpacas, μία γάτα, οχτώ σκύλους, ένα hamster, πέντε παπαγάλους, δύο ψάρια, αν και είμαι σίγουρη πως κάποιο ξεχνάω”.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο “People” η Hayek είπε πως αγαπάει τα ζωάκια της, επειδή την κάνουν πάντα να νιώθει ευπρόσδεκτη και ότι εκτιμά την ιδιαίτερη σχέση που μοιράζονται.

“Επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν, πρέπει να είσαι παρούσα, να επικοινωνείς μαζί τους, να τα καταλαβαίνεις. Πάντα σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος, ποτέ δεν παραπονιούνται”, κατέληξε.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Keywords
Τυχαία Θέματα