Halle Berry: Το διάφανο φόρεμα που έβαλε φωτιά στο Instagram

12:22 5/4/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά την εμφάνισή της με το τούλινο σύνολο του Christian Siriano από ανακυκλωμένα υλικά, με το περίφημο διάφανο crop top στολισμένο με πεταλούδες, αλλά και το λευκό πλεκτό φόρεμα που φόρεσε λίγες μέρες αργότερα, η Halle Berry παραμένει στο sheer momentum της με την τελευταία της δημοσίευση.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

View this post on Instagram

A post

shared by Halle Berry (@halleberry)

 Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με ένα μακρύ κατακόκκινο fishnet φουστάνι μαζί με τον καλό της, Van Hunt, να φωτογραφίζονται μπροστά σε έναν τοίχο από τούβλα. Φυσικά, τα καλλίγραμμα πόδια της είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στις εν λόγω φωτογραφίες, αν και είναι δύσκολο να επιλέξουμε μόνο ένα πράγμα που αγαπάμε στα στιγμιότυπα αυτά. 

Instagram/@halleberry

«Αυτή δεν είναι μια χλιαρή αγάπη» υπογραμμίζει από κάτω. Μέσα από το φουστάνι, η Berry φοράει ένα κόκκινο crop top με βαθύ-V και boyshorts στο ίδιο κόκκινο χρώμα.

Instagram/@halleberryInstagram/@halleberry

Κι ενώ τα looks της Halle Berry μάς δίνουν έμπνευση για το τι θα φορέσουμε όταν τελειώσει η καραντίνα και αναγκαστούμε να βγάλουμε τις φόρμες και τα loungewear μας, ο Hunt (που έχει κερδίσει ήδη ένα Grammy) δηλώνει πως είναι η έμπνευση του για να γράφει μουσική. Awww

Keywords
Τυχαία Θέματα