Michelle Williams: Ο ρόλος που της έφερε τη μεγαλύτερη χαρά…

12:09 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Michelle Williams τρέφει μια βαθιά επιθυμία να… δέσει ξανά τα παπούτσια χορού της. Η ηθοποιός που περιμένει το τρίτο της παιδί, είναι περισσότερο γνωστή για τις έντονες ερμηνείες της σε δράματα όπως το «Blue Valentine» και το «Manchester by the Sea», αλλά της άρεσε ιδιαίτερα η δουλειά της στο λαμπερό μιούζικαλ «The Greatest Showman» – με τα υπέροχα, ομολογουμένως, τραγούδια της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Greatest Showman (@greatestshowman)

«Αυτή η ταινία έφερε τόση χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety. «Μου αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Η κόρη μου η Matilda τραγούδησε αυτά τα τραγούδια. Η μαμά μου ακούει ακόμα αυτό το soundtrack. Μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα για παιδιά που είναι γεμάτα χαρά και θετικότητα», πρόσθεσε η ίδια.

Το «The Greatest Showman» μετατράπηκε σε blockbuster συγκεντρώνοντας 434,9 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως χάρη εν μέρει στο άλμπουμ του με τις μεγάλες πωλήσεις. Ήταν ένα soundtrack γεμάτο με επιτυχίες όπως τα «This Is Me», «The Greatest Show» και «Rewrite the Stars». Η Williams, υποδυόταν την σύζυγο του Hugh Jackman, έναν ιδιοκτήτη τσίρκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @michellewilliamsfanofficial

Η Michele ελπίζει επίσης να επιστρέψει σε ένα άλλο κινηματογραφικό franchise. Έχει παίξει την εν διαστάσει αρραβωνιαστικιά του Eddie Brock (Tom Hardy) στο «Venom» και στο «Venom: Let There Be Carnage», έναν ρόλο που ελπίζει να επαναλάβει την επόμενη φορά που θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας. Και αυτά τα φιλμ παρουσιάζουν μοναδικές υποκριτικές προκλήσεις για την ίδια. Το «Venom: Let There Be Carnage», για παράδειγμα, περιλαμβάνει μια σκηνή όπου η Williams κυριεύεται από έναν εξωγήινο. «Το να προσποιείσαι ότι ένα τέρας μπαίνει στο σώμα σου, το αναλαμβάνει και στη συνέχεια φεύγει από αυτό, είναι δύσκολο», λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @michellewilliamsfanofficial

Η βραβευμένη με Oscar, Michelle και ο 44χρονος σύζυγός της, Thomas Kail θα καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους το φθινόπωρο. Ο πρώτος γιος τους γεννήθηκε πριν δύο χρόνια στη διάρκεια της πανδημίας (έχει και μια 16χρονη κόρη με τον αδικοχαμένο Heath Ledger), ενώ η ταινία «Showing Up» στην οποία πρωταγωνιστεί θα κάνει πρεμιέρα στο επικείμενο Φεστιβάλ των Καννών στις 17 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα