H Dua Lipa φόρεσε το πιο fun καλοκαιρινό φόρεμα

11:14 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Όταν δεν τρέχει στη σκηνή με catsuit που αγκαλιάζει το σώμα της κατά τη διάρκεια της Future Nostalgia World Tour της, η Dua εκμεταλλεύεται πλήρως την ελευθερία που της προσφέρει ένα αέρινο φόρεμα. Η pop star δημοσίευσε μια από τις χαρακτηριστικές fashion pics της στο instagram

με λεζάντα, «αξιοποιώντας το στο έπακρο», ενώ βρισκόταν σε ένα διάλειμμα από τα shows στο Βερολίνο.

Η πρώτη φωτογραφία της σειράς έδειχνε την Dua να ποζάρει με σκούρο γκρι, μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο λευκό λουλούδι. Το άκρως καλοκαιρινό φόρεμα δεν ήταν το μόνο αξιοσημείωτο outfit – άλλωστε η Dua δεν σταματά ποτέ στην μία στιλιστική πρόταση – αλλά επέλεξε ένα μαύρο σακάκι με γραφικά πάνω από μια ασπρόμαυρη μπλούζα που καλύπτεται με λέξεις. Συνδύασε το έντονο πάνω μέρος με μαύρο τζιν, ογκώδη πάνινα παπούτσια, ασημένια σκουλαρίκια σε σχήμα κλειδαριάς και μια ζώνη. Αργότερα, μια φωτογραφία έδειχνε την Dua να ξαπλώνει στον καναπέ με ένα μαύρο τοπ γεμάτο κοψίματα στην πλάτη και μια εξαιρετικά μίνι φούστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η star ωστόσο, δεν χρησιμοποιεί τα social μόνο για να δείξει την αγάπη της για την μόδα, θέτει και τους προβληματισμούς της. «Θέλετε να διατηρήσετε την άμβλωση ασφαλή και νόμιμη στις ΗΠΑ; Συμμετάσχετε σε μια διαμαρτυρία. Χρησιμοποιήστε την ψήφο σας. Ακολουθούν μερικοί οργανισμοί που κάνουν απίστευτη δουλειά για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα αναπαραγωγής που θα μπορούσατε να σκεφτείτε να υποστηρίξετε. Η άμβλωση εξακολουθεί να είναι επί του παρόντος νόμιμη στις ΗΠΑ, επομένως σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση μόνοι σας στις υπηρεσίες άμβλωσης, έχουμε συμπεριλάβει επίσης ορισμένους πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν», ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτηση της στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Keywords
Τυχαία Θέματα