Η Rebel Wilson δεν είναι πια single!

09:44 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rebel Wilson είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Αυστραλή κωμικός που έχει καταπλήξει τον κόσμο με το χιούμορ και την άνεσή της, εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επεισόδιο του podcast ‘U Up?’. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι παρουσιαστές της διαδικτυακής εκπομπής, Jordana Abraham και Jared Freid της έκαναν πολλές αποκαλυπτικές ερωτήσεις. Η Rebel δεν δίστασε να απαντήσει και ήταν αρκετά ανοιχτή για συζήτηση. Όπως ανέφερε η 42χρονη, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σχέση

και είναι πάρα πολύ χαρούμενη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PopCulture (@popculture)

Η ταυτότητα του συντρόφου της παραμένει κρυφή, καθώς θέλουν να διατηρήσουν το ειδύλλιό τους όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν η Rebel Wilson ρωτήθηκε για το πως γνώρισε τον μυστηριώδη άντρα, εξήγησε ότι τους σύστησε ένας κοινός φίλος τους.

“Χρησιμοποιούσα αρκετά την εφαρμογή γνωριμιών Raya, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ‘κονέ’ από τον φίλο μας”, ξεκίνησε λέγοντας. “Εκείνος γνώριζε και τους δυο μας για τουλάχιστον πέντε χρόνια τον καθένα, οπότε σκέφτηκε ότι θα ταιριάζαμε ο ένας με τον άλλον. Και τελικά έτσι έγινε… όντως ταιριάξαμε!”.

“Νομίζω τα πράγματα μεταξύ μας εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, γιατί γνωριστήκαμε μέσω μιας έμπιστης πηγής”, πρόσθεσε σχετικά με το φρέσκο ρομάντζο. “Οπότε εκείνην τη στιγμή σκέφτεσαι, εντάξει μπορώ να εμπιστευτώ αυτό το άτομο. Είναι σωστός, είναι λογικός και δεν λέει ψέματα για το ποιος είναι. Αυτή τη σιγουριά δεν μπορείς να την έχεις με τις εφαρμογές γνωριμιών και το διαδίκτυο γενικότερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Keywords
Τυχαία Θέματα