Basic t-shirt: 6 looks με κοντομάνικο που θα σας κάνουν να δείτε το βασικό μπλουζάκι… αλλιώς

10:21 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τα βασικά ρούχα είναι πάντοτε λίγο πιο παρεξηγημένα από τα υπόλοιπα. Τα θεωρούμε εύκολα στον συνδυασμό τους γι’ αυτό και δεν τα υπολογίζουμε πολύ κάθε φορά που έχουμε στο νου μας ένα εντυπωσιακό look, με αποτέλεσμα να χάνουμε τη γοητεία που ένα basic item μπορεί να προσφέρει. Σκεφτόμαστε το κοντομάνικο μπλουζάκι για παράδειγμα, ως ένα casual ρούχο που θα φορούσαμε μόνο το πρωί, ξεχνώντας ότι η δυναμική του μπορεί να απογειώσει ή και να καταστρέψει ένα outfit. Γι΄ αυτό λοιπόν εμείς, κι επειδή λατρεύουμε τα βασικά κομμάτια και τους μοναδικούς συνδυασμούς που μπορούν να δημιουργήσουν, σας παρουσιάζουμε

7 looks με κοντομάνικο που θα σας κάνουν να δείτε το μπλουζάκι… αλλιώς!

@rhestyleograph

T-shirt και παγιέτες: γιατί τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάξει πιο τέλεια με μία βραδινή, απαστράπτουσα μίντι φούστα; Κάποιοι θεωρούν ότι το βασικό μπλουζάκι ίσως και να «κατεβάζει» μια τόσο λαμπερή φούστα, αλλά η αλήθεια είναι ότι την κάνει ιδανική ακόμα και για πρωί, δίνοντάς της έναν πιο cool αέρα.

@streetstylepoint

T-shirt σε color blocking: το πιο βασικό και παράλληλα, δροσερό δίδυμο. Το κοντομάνικο μπλουζάκι συνδυάζεται με wide leg παντελόνι σε ανδρικό κόψιμο και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Δεν θέλει κόπο, μόνο δυο, τρία ή και δέκα χρώματα σε ένα look για να αναδείξετε το πιο αγαπημένο item.

@noorandzee

T-shirt με λινά σε ανδρόγυνο look: τόσο σοφιστικέ και elegant που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Ένα λευκό κοντομάνικο φτάνει για να κάνετε το λινό, χυτό παντελόνι να απογειωθεί. Flat σανδάλια, μια καθαρά αντρική ζώνη και έχετε στο λεπτό το πιο κομψό outfit του καλοκαιριού.

@emilisindlev

T-shirt κάτω από φορέματα: αυτό το styling tip μπορεί να προσφέρει υπερβολικές δόσεις cuteness. Πιο κοριτσίστικος και παιχνιδιάρικος συνδυασμός, όταν το κλασικό t-shirt φοριέται κάτω από τα μίνι φορέματα τιραντάκια δίνει ένα αποτέλεσμα όνειρο που θυμίζει παιδική ηλικία και μας αρέσει πολύ.

@thestylestalkercom

T-shirt με γιλέκο: άλλη μια elegant εκδοχή του κλασικού κοντομάνικου, την οποία λατρεύουμε τόσο εμείς, όσο και οι λάτρεις της μίνιμαλ αισθητικής. Σε ανδρόγυνους πάλι ρυθμούς, τα δύο αυτά ρούχα συνθέτουν το πιο chic αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας το basic t-shirt σε must-have της εποχής.

@leonniehanne

T-shirt και leather: το απόλυτο πάντρεμα! Με rock αύρα και ανεπιτήδευτο στιλ, τα πιο βασικά, λευκά μπλουζάκια συνδυάζονται με δερμάτινα σέξι παντελόνια, δημιουργώντας το πιο cool outfit που φοριέται κυριολεκτικά παντού. Το αγαπημένο μας, δίχως αμφιβολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα