Paris Hilton: Υπερασπίζεται τη νέα νομοθεσία για την παιδική κακοποίηση στον Λευκό Οίκο

10:35 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Για δεύτερη φόρα μέσα σε λίγους μήνες, βρέθηκε στον Λευκό Οίκο η χρυσή κληρονόμος, η οποία πλέον, έχει αφοσιωθεί στην υπεράσπιση της πιο ευάλωτης ομάδας, των παιδιών και μάλιστα με έμπρακτο τρόπο. Η Paris Hilton λοιπόν, επισκέφθηκε την Washington μαζί με τον σύζυγό της, για να ενημερωθεί για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης, η οποία δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει καταλήξει σε μάστιγα. Μάλιστα, η ίδια έμεινε αρκετά ικανοποιημένη, όπως

δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

«Νιώθω μεγάλη τιμή να βρίσκομαι πάλι εδώ στη DC, συνεχίζοντας το έργο μου… και είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω ότι το πιο δυνατό γραφείο του κόσμου είναι αφοσιωμένο στο να παλέψει για τα δικαιώματα όλων».

Η Paris Hilton περπάτησε στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, συζητώντας για τις εξελίξεις του νέου νομοσχεδίου, όπου ήρθε σε επαφή με θύματα παιδικής κακοποίησης, με survivors της πραγματικής ζωής και άκουσε τις ιστορίες τους. Όπως γνωρίζουμε, η κληρονόμος έχει βιώσει και η ίδια παιδική κακοποίηση κατά το παρελθόν και έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα στο ντοκιμαντέρ “This is Paris”.

«Ποτέ πριν δεν είχα πει την ιστορία μου σε κανέναν, μέχρι που τελικά μίλησα στο ντοκιμαντέρ “This is Paris” πέρυσι. Ήταν τότε που πολλοί γονείς και επιζώντες με προσέλκυσαν. Με συνεπήρε το θάρρος τους και είναι πραγματικά τιμή να στέκομαι δίπλα σε αυτούς, να ακούω τις ιστορίες τους και να θρηνώ για αυτούς που έχουμε χάσει» είπε, κλείνοντας με το μήνυμα: «Σταματήστε την παιδική κακοποίηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Keywords
Τυχαία Θέματα