Kourtney Kardashian: Έσπασε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

10:19 13/5/2022 - Πηγή: InStyle

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες… Η Kourtney αποκάλυψε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του The Kardashians στο Hulu, ότι ο εφιάλτης κάθε νεοαρραβωνιασμένης γυναίκας έγινε πραγματικότητα για εκείνη: έσπασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της που της έδωσε ο Travis Barker. Όταν η Kris Jenner ζήτησε να δει ξανά το δαχτυλίδι, η Kardashian ομολόγησε ότι έπρεπε να επισκευαστεί πριν της εξηγήσει ότι έκανε «ίσως ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

@travisbarker

«Καθόμουν στο πάτωμά μου αναδιπλώνοντας

φούτερ. Και έβγαλα το δαχτυλίδι και το έβαλα στο πάτωμα, νομίζοντας ότι θα ήταν ασφαλές ακριβώς δίπλα μου», είπε. «Λοιπόν, τότε έπρεπε να σηκώσω κάτι από πάνω στην ντουλάπα και όταν κατέβηκα, πάτησα το δαχτυλίδι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Φυσικά, είναι σχεδόν ο χειρότερος φόβος κάθε γυναίκας – και του άνδρα – που γίνεται πραγματικότητα. Αλλά η Kourtney είπε ότι ο Travis δεν ανησύχησε πολύ. «Αλλά μου προκάλεσε νευρικό κλονισμό. Σκέφτηκα: Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα σε ολόκληρη τη ζωή μου και πώς μπόρεσα να το έχω κάνει αυτό;» ανέφερε.

@kourtneykardash

Στη συνομιλία, πρόσθεσε ότι ένιωθε επιπλέον ενοχές δεδομένου ότι ο Travis είχε αφιερώσει πολύ χρόνο για να επιλέξει το τέλειο δαχτυλίδι. Ατυχήματα γίνονται Kourtney…

Keywords
Τυχαία Θέματα