Party looks: 7+1 εντυπωσιακά outfits από την Dua Lipa για να φορέσετε στις βραδινές σας εμφανίσεις

17:31 8/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ποια θα μπορούσε να δώσει το καλύτερο fashion inspo από το απόλυτο party animal, τη στιλάτη Dua Lipa; Η τραγουδίστρια ξέρει καλά πως μία βραδινή έξοδος απαιτεί λάμψη, χλιδή και μια έκπληξη που θα τραβήξει τον φωτογραφικό φακό σαν μαγνήτης. Τίποτα δεν επιτρέπεται να είναι βαρετό, ειδικά ένα party outfit. Strass, κρόσια animal

prints, η Dua ξέρει να δημιουργεί τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς και να δείχνει σύγχρονη και στιλάτη, χωρίς καθόλου προσπάθεια. Ένα ταλέντο που λίγες σταρ διαθέτουν. Επομένως, μην ψάχνετε πολύ τι θα φορέσετε σήμερα το βράδυ, αντιγράψτε μια εμφάνιση της Dua και θα είστε η πιο glamorous του πάρτι!

@dualipa

Total outfit με φτερά: η Dua προτείνει να φορέσετε κυριολεκτικά, τα πάντα! Μίνι φούστα σε σετάκι, πούπουλα, καρό, strass και καρδιές. Τα party σηκώνουν κάθε εμφάνιση, και όσο πιο φαντασμαγορικές θα είστε, τόσο μεγαλύτερη εντύπωση θα κάνετε.

@dualipa

Animal print συνδυασμένο με χρώμα: αφού, είναι καλοκαίρι κι αφού, η ζωή θέλει χρώμα, στιλ και φαντασία. Μπερδέψτε τα animal print κομμάτια σας με έντονα χρώματα, ακόμα και neon αποχρώσεις και ξεχωρίστε ανάμεσα σε βασικά σύνολα και μαύρα φορέματα.

@dualipa

Classy κοστούμι: απαραίτητα όμως, σε έντονο εντυπωσιακό χρώμα και με μια μικρή έκπληξη στο εσωτερικό του. Μπορείτε πάντα να φοράτε τα κλασικά κοστούμια κουμπωμένα, χωρίς μπλούζα από μέσα και να εντυπωσιάζετε, μια ωραία εναλλακτική ωστόσο, είναι και το shiny top σε στιλ εσώρουχο που δίνει ένα σέξι και λαμπερό vibe, ταυτόχρονα.

@dualipa

Κρόσια και κροσέ: σε περίπτωση που λατρεύετε τον χορό, φορέστε κρόσια! Και σε περίπτωση που λατρεύετε και τις νέες τάσεις της μόδας, επιλέξτε κροσέ. Είναι το top trend του καλοκαιριού που φοριέται ασταμάτητα από τα πιο στιλάτα κορίτσια.

@dualipa

Super shiny: ένα κομμάτι με λάμψη σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με αιθέριες υπάρξεις και statement χαρακτήρες, δεν είναι αρκετό! Τολμήστε total shiny με χρώμα και σέξι πινελιές και θαμπώστε τους υπόλοιπους καλεσμένους που θα υποκλίνονται στην τόλμη και το στιλ σας.

@dualipa

Cute με ‘00s vibes: μιας και η συγκεκριμένη τάση αποτελεί το πιο hot trend της εποχής. Χαμηλόμεσα παντελόνια και ασύμμετρες φούστες, pop στοιχεία και έντονα χρώματα, baby braids στα μαλλιά και μακιγιάζ με φαντασία, όλα επιτρέπονται ή μάλλον… απαιτούνται. Ειδικά σε μια λαμπερή βραδιά με χορό και μουσική.

@dualipa

Printed catsuit: στενή, ολόστενη! Αν θέλετε να φορέσετε ολόσωμη φόρμα σε πάρτι, φροντίστε να είναι μια ανάλογη, με μπερδεμένα χρώματα, βαθιά ντεκολτέ και γραμμές που αναδεικνύουν το σώμα. Σαν σύγχρονη Catwoman δηλαδή, αλλά πιο εντυπωσιακή και fashion.

@dualipa

Μίνι και φλογερό: το κόκκινο ποτέ δεν χάνει! Ειδικά, σε μίνι φορέματα και ειδικά, όταν φοριέται από ένα fashion icon, όπως η Dua Lipa. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο χρώμα κάνει πάντα εντύπωση από όποια γυναίκα κι αν φορεθεί, γι’ αυτό αποτελεί την πιο safe και σέξι επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα