Kylie Jenner: Έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα σε όλες τις νεαρές μητέρες

21:17 8/5/2022 - Πηγή: InStyle

Για κάποιους ανθρώπους, το να αποκτήσεις παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία θεωρείται εμπόδιο. Εμπόδιο στην καριέρα, γιατί ακόμα δεν πρόλαβες να επιτύχεις όλα όσα θα ήθελες. Εμπόδιο στις προσωπικές σχέσεις γιατί πλέον, ο ελεύθερος χρόνος συρρικνώνεται και δεν μπορείς να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα όσο συχνά θα επιθυμούσες. Γενικότερα είναι μια κατάσταση που σε δεσμεύει και απορροφά όλον το χρόνο και την ενέργειά σου. Δεν είναι άλλωστε, λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει συμβουλές του τύπου «μην κάνεις παιδιά σε μικρή ηλικία, κοίτα πρώτα να χαρείς τη ζωή σου».

@kyliejenner

Ευτυχώς όμως,

δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο και όσες είχαν την τύχη να γνωρίσουν την μητρότητα, δεν θα την άλλαζαν ακόμα κι αν τους χάριζαν ολόκληρο τον ελεύθερο χρόνο του κόσμου. Μία από αυτές τις μητέρες λοιπόν, είναι και η Kylie Jenner, η οποία έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα σε όσες θέλησαν να γίνουν μητέρες σε μικρή ηλικία.

«Το να είμαι νέα μαμά, απλά σημαίνει ότι είχαμε την τύχη να συναντηθούμε λίγο νωρίτερα και να έχω την ευκαιρία να σε αγαπήσω για λίγο καιρό παραπάνω» .

@kyliejenner

Το πιο γλυκό μήνυμα που θα μπορούσε να αφιερώσει στην κόρη της και σ’ όλες τις νεαρές μανούλες, που γι’ αυτές ο χρόνος ξεκίνησε, όταν συνάντησαν για πρώτη φορά τα παιδιά τους και αν είχαν την δυνατότητα θα ξανά ζούσαν κάθε στιγμή μαζί τους. Γιατί το να είσαι μαμά δεν πρέπει να θεωρείται εμπόδιο, αλλά ευλογία. Σε όποια ηλικία κι αν επιλέξει μια γυναίκα να το κάνει. Σίγουρα, αυτή η απόφαση συνοδεύεται από πολλές υποχρεώσεις και πολύ θάρρος ωστόσο, το συναίσθημα του να σε αποκαλεί κάποιος μαμά δεν θα το άλλαζες, ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, ανεξαρτήτου ηλικίας!

@kyliejenner

Keywords
Τυχαία Θέματα