Priyanka Chopra & Nick Jonas: Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Malti

09:50 9/5/2022 - Πηγή: InStyle

«Το μικρό μας κορίτσι είναι επιτέλους, στο σπίτι», με αυτή τη λεζάντα υποδέχτηκε η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas την νεογέννητη κορούλα τους στο σπίτι, την οποία καλωσόρισαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, λίγους μήνες πριν. Κι επέλεξαν την γιορτή της μητέρας για να δημοσιεύσουν τη πρώτη φωτογραφία της μικρής Malti Marie, συστήνοντάς το νέο μέλος της οικογένειας στου θαυμαστές του ζευγαριού στο Instagram.

@priyankachopra

Η μικροσκοπική Malti

Marie με τούλινο φόρεμα και φιόγκο στα μαλλιά, κούρνιασε στην αγκαλιά της μαμάς της, ενώ ο μπαμπάς της κρατούσε το χέρι.

«Σε αυτήν τη γιορτή της Μητέρας, δεν μπορούμε παρά να γίνουμε αντανάκλαση όλων αυτών των τελευταίων μηνών και της τρελής πορείας την οποία αντιμετωπίζαμε, την οποία τώρα ξέρουμε, ότι επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει. Μετά από πάνω από 100 μέρες στο νοσοκομείο NICU, το μικρό μας κορίτσι είναι πλέον στο σπίτι», έγραψε η ηθοποιός, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί τους πήρε τόσο πολύ να φέρουν την μικρή στο σπίτι, ενώ γεννήθηκε τον Ιανουάριο.

«Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα συγκεκριμένο βαθμό πίστης κι ενώ οι τελευταίοι μας μήνες ήρθαν με προκλήσεις, αυτό που τελικά προκύπτει είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι η κάθε στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους στο σπίτι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, κάθε νοσοκόμα και ειδικό του Rady Children’s La Jolla and Cedar Sinai του Los Angeles που ήταν ανιδιοτελείς σε κάθε βήμα της πορείας μας. Το επόμενο κεφάλαιό μας ξεκινάει εδώ και το μωρό μας είναι πραγματικά badass. Πάμε MM! Η μαμά κι ο μπαμπάς σ’ αγαπάνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα