Γιώργος Κατσαούνης: Η ανάρτηση της αδερφής του μετά την αποβολή του από το Survivor

Το Σάββατο 7/5 στο Survivor, επικράτησε πανικός κατά τη διάρκεια της νύχτας στην παραλία των δύο ομάδων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τα παπούτσια του και άρχισε να τα αναζητεί. Εκείνη τη στιγμή, ο ίδιος έβρισε άσχημα όποιον ευθύνεται για την εξαφάνισή τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης που κοιμόνταν παρά δίπλα, άκουσε τον μισθοφόρο των Μπλε και στη συνέχεια σηκώθηκε πάνω και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του για τα λόγια

που είπε. Η κατάσταση ανάμεσα στους δυο παίκτες ξέφυγε και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς μπήκαν ανάμεσα τους οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.

Μετά από αυτή την κίνηση του παίκτη της Κόκκινης ομάδας, η απόφαση της παραγωγής του παιχνιδιού ήταν να απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει».

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του παρουσιαστή!

Λίγες ώρες μετά από αυτή την εξέλιξη, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη, Αναστασία, θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος και να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναστασία Κατσαούνη έγραψε: «Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory της: 

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον τριών μηνών γιο της!

Μαρία Αντωνά: Συναντήθηκε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη μετά τις φήμες για τον Άρη Σοϊλέδη (Φωτογραφία)

Βασίλης Μπουλούμπασης: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή

Keywords
Τυχαία Θέματα