H Rihanna θα συνεχίσει να νοικιάζει το σπίτι της για 80.000 δολάρια τον μήνα;

16:07 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Με μια εντυπωσιακή καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 15 χρόνια ως κορυφαία καλλιτέχνις και επιτυχημένη επιχειρηματίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Rihanna έχει έντονα δραστηριοποιηθεί στα ακίνητα όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, μια από τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς στον κόσμο θεωρείται επίσημα δισεκατομμυριούχος, με μια καθαρή περιουσία που υπολογίζεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Rhianna λοιπόν, παρόλη την περιουσία της, πέρσι τον Ιούλιο 2021, ενοικίασε μία από τις αγορές της στο μαγευτικό

Beverly Hills.

Στις αρχές του 2021, λίγο καιρό αφότου τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά με τον φίλο της A$AP Rocky, η Rihanna αγόρασε αυτό το πολυτελές σπίτι στο Beverly Hills που διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, στην τιμή των 13,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λίγο αργότερα, μάλιστα και ενώ είχε ήδη αγοράσει άλλη μια ιδιοκτησία ακριβώς δίπλα, η διάσημη σταρ προώθησε το συγκεκριμένο ακίνητο προς ενοικίαση έναντι 80.000 δολαρίων το μήνα. (Το ποσό δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλό αν σκεφτεί κανείς πως η ίδια η Rihanna το 2020 είχε νοικιάσει των Kardasian’s το σπίτι στα Hamptons προς 415.000 δολάρια τον μήνα)

Η έπαυλη των περίπου 600 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στον εκλεκτό και αποκλειστικό ταχυδρομικό κώδικα 90210, χτίστηκε δε κατά τη δεκαετία του 1930. Διαθέτει πολλά και σπάνια φωτιστικά- σίγουρα αρεστά σε κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του- σκληρά δάπεδα από γαλλική λευκή βελανιδιά, ορειχάλκινες διακοσμητικές πινελιές και πολλές μαρμάρινες επιφάνειες.

Το σπίτι μετατράπηκε σε μια υπερσύγχρονη ‘αγροικία’ που συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό ντιζάιν σε όλη την αρχιτεκτονική του υπόσταση, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Ο τυχερός και, φυσικά εύπορος ένοικος, είχε πρόσβαση σε ειδικά προσαρμοσμένες δωμάτια-ντουλάπες και σε ένα κορυφαία πολυτελές κύριο μπάνιο με αυτόνομη μπανιέρα, που οδηγούσε έξω σε μια ηλιόλουστη βεράντα. Υπάρχουν αρκετοί ανοιχτοί χώροι για κοινωνικές συναναστροφές κάθε είδους, όπως ένα όμορφο lounge, ένα πολυτελές wet bar και μια περιποιημένη υπαίθρια αυλή με τζάκι, πισίνα και ποικίλες ανέσεις spa.

Φέτος, ο καιρός ανοίγει. Λέτε να σκέφτεται και πάλι να το νοικιάσει για να αυξήσει τα μηνιαία της έσοδα; Εάν ναι ο νέος ενοικιαστής θα πρέπει να καταβάλει το απαραίτητο μίσθωμα ώστε να έχει αυτό το “καταφύγιο” του Beverly Hills στη διάθεσή του, και μεταξύ άλλων να απολαμβάνει και τη φανταστική θεά στο τοπίο του Coldwater Canyon.

Keywords
Τυχαία Θέματα