Η Megan Fox δείχνει τον τρόπο για να φορέσουμε το φαρδύ jean

11:01 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Κατά την διάρκεια της περιοδείας με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly στη Νότια Αμερική, η Megan φόρεσε ένα jean από το brand, Good American με σουτιέν ως top – παρόμοιο styling είδαμε πρόσφατα και από την Dual Lipa – και δερμάτινο μπουφάν. H ’90s rock/sexy διάθεσή της ολοκληρώθηκε με animal print ζώνη, τσόκερ, γόβες με πούπουλα και καπέλο του baseball. Όχι και ο πιο ιδανικός συνδυασμός

θα σκεφτείτε, σίγουρα ωστόσο είναι ξεχωριστός. Τα wide leg jeans, με τα φαρδιά κάτω άκρα, επέστρεψαν δυναμικά τις τελευταίες σεζόν και από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.

Η Dua Lipa αποκάλυψε πως το νέο της άλμπουμ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το comeback οφείλεται εν μέρει στους χρήστες του TikTok, οι οποίοι δήλωσαν ότι τα στενά jeans ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αλλά κάτι τέτοιο λεγόταν και για τα χαμηλόμεσα denim για τα οποία οι διάσημοι οίκοι… πίνουν και πάλι νερό στο όνομά τους. Μόδα είναι και γυρίζει και η Megan το γνωρίζει καλά. Άλλωστε δεν άργησε να επιλέξει ένα μίνι φόρεμα (άλλο ένα trend που επέστρεψε) για την instagram pic τραβηγμένη όπως αναφέρει από τη Βραζιλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Fox που πριν λίγους μήνες έκανε ένα πέρασμα και από την Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα του The Expendables 4, περιμένει την κυκλοφορία της ταινίας μέσα στο 2022 και μέχρι τότε θα ενθουσιάζει τους fans της και μη – και τον Machine Gun Kelly φυσικά – με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η baby pink εμφάνιση της Megan Fox δίχασε τους θαυμαστές της

Keywords
Τυχαία Θέματα