Μαρία Κορινθίου: «Κάνω μία πρωτεϊνούχα διατροφή, έχω χάσει αρκετά κιλά αλλά δεν λέω πόσα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τετάρτης 30/3 και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τη διατροφή που αποφάσισε να κάνει.

Η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά, ωστόσο εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να αποκαλύψει το ακριβές νούμερο. Η ίδια μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση κάνει αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Για το πώς αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή: «Συγκλονίστηκα όταν ανέβηκα στη ζυγαριά, ταράχτηκα. Ήταν αρκετά μεγάλο το νούμερο. Δεν το περίμενα

γιατί είχα να ζυγιστώ 15 χρόνια. Κάποια στιγμή είπα να ανέβω και το έκανα… Εκείνη την ώρα είπα “τέλος” και πήρα τηλέφωνο μία φίλη μου που μου είχε μιλήσει για έναν διατροφολόγο. Τον πήρα και του είπα ότι σήμερα θέλω να μου στείλει την αποτοξίνωση και αύριο να ξεκινήσω τη διατροφή».

Για τη διατροφή που κάνει και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή: «Κάνω μία πρωτεϊνούχα διατροφή, οπότε πρέπει να είσαι πολύ πειθαρχημένος. Δεν πρέπει να φας ούτε στραγάλι παραπάνω. Σε αυτό δεν είχα πρόβλημα γιατί εμένα μου αρέσουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψητά οπότε ήταν η καλύτερή μου. Τα δύο πράγματα που δεν μπορούσε να διαχειριστώ είναι ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι που το μισώ και μετά ο καφές μου δεν έπρεπε να έχει ζάχαρη και γάλα. Τώρα πια το συνήθισα».

Για τον λόγο που δεν αποκαλύπτει δημόσια πόσα κιλά έχει χάσει: «Δεν λέω πόσα κιλά έχω χάσει γιατί μπαίνουν τίτλοι και δεν μπορώ. Επίσης, στην αρχή δεν έλεγα ούτε ότι κάνω διατροφή γιατί κάποιοι επιτήδειοι γράψουν ψεύτικες διατροφές. Να πω ότι δεν πήρα χάπια, ήταν μια υγιεινή διατροφή με διατροφολόγο. Γυμναστική δεν έκανα γιατί βαριέμαι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς;

 Μαρία Γαλέτα: Η «Λίλα» από το «Άκρως Οικογενειακόν» έγινε μανούλα -Η φωτογραφία από το μαιευτήριο!

 Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν είδα την κοπέλα μου με έναν άλλον άνδρα στο ντους, ζήτησα να κοπούν τα πλάνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα