Η Zoë Kravitz αντέδρασε μέσω instagram στην πράξη του Will Smith στα Oscars

12:10 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Zoë Kravitz μοιράστηκε την αποδοκιμασία της για την αμφιλεγόμενη στιγμή του Will Smith την βραδιά των Oscars, στην οποία ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή της τελετής και χαστούκισε τον Chris Rock αφού ο κωμικός είπε ένα αστείο για τη σύζυγο του, Jada Pinkett Smith. Το περιστατικό μεταξύ Smith

και Rock προκάλεσε έκπληξη στο κοινό, τόσο μέσα στο Dolby Theatre όσο και πέρα από αυτό, καθώς δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η αλληλεπίδραση ήταν ένα σκηνοθετημένο σκετς.

Η εμφάνιση της Zoe Kravitz ως μια αληθινή Catwoman

Σε αναρτήσεις της στο instagram η Kravitz δημοσίευσε λεζάντες που παραπέμπουν στον καβγά χωρίς να αναφέρει το όνομα του Smith, όπως “εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στη τελετή όπου πλέον επιτιθόμαστε σε ανθρώπους στη σκηνή”. Η star του «The Batman» μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία της από το πάρτι του Vanity Fair για τα Oscars, με ένα παρόμοιο μήνυμα: “Και εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στο πάρτι μετά τα βραβεία – όπου μιλάμε άσχημα και επιτιθόμαστε σε ανθρώπους στη σκηνή”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Ο Smith κατά την διάρκεια του λόγου του μετά τη νίκη του για το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου, ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και τους υποψηφίους, αν και δεν μίλησε στον Rock κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Η συγγνώμη προς τον κωμικό ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας, εκφράζοντας μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

“Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Oscars ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά”, έγραψε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Πέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Τα Oscars επιθυμούσαν την παλιά τους αίγλη και υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης καθώς τα τελευταία χρόνια είχαν πάρει την κατηφόρα. Δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει επιτευχθεί το πρώτο, για το δεύτερο ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Keywords
Τυχαία Θέματα