Τέλεια νέα! Δημιουργήθηκε το πιο πρωτοποριακό κέντρο ομορφιάς που υπόσχεται να σας μεταμορφώσει μέσα σε λίγες μέρες

Μας στέλνετε συνεχώς μηνύματα και μας ζητάτε να σας μεταφέρουμε κάθε νέο trend που… κυκλοφορεί στον θαυμαστό Beauty κόσμο. Και φυσικά εμείς κάθε φορά το κάνουμε με μεγάλη χαρά, γιατί αυτό που θέλουμε περισσότερο από όλα είναι να δοκιμάζετε πράγματα που θα σας γεμίζουν χαρά, θα σας ανεβάζουν τη διάθεση και θα τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Σε αυτό το άρθρο όμως θα κάνουμε μια εξαίρεση και δεν θα αναφερθούμε σε μακιγιάζ ή μαλλιά. Δεν θα σας πούμε π.χ. για μια νέα

κρέμα ματιών που φόρεσε η αγαπημένη μας celebrity στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ή για μια μάσκα ομορφιάς που δυναμώνει τη λεπτή τρίχα.

Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε με υπερηφάνεια τη νέα μας ανακάλυψη, το The Medical Beauty Center στον Πειραιά που πραγματικά μας έχει ενθουσιάσει.

Και επειδή τα καλά δεν τα κρατάμε ποτέ για τον εαυτό μας, ήρθε η στιγμή να το μοιραστούμε μαζί σας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής, που διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και το πιο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Και αυτός ο συνδυασμός όπως καταλαβαίνετε είναι… άπαιχτος!

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς

Ναι, το The Medical Beauty Center είναι το πρώτο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει τρισδιάστατο προσομοιωτή για το πρόσωπο και το σώμα.

Με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό του VECTRA 3D προσομοιωτή του μπορείτε πλέον να έχετε εικόνα για το αισθητικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσετε την θεραπεία που θα επιλέξετε -από σύσφιξη, ανόρθωση και δημιουργία περιγράμματος του προσώπου και κυρολιπόλυση, μέχρι αποτρίχωση, botox, βλεφαροπλαστική lifting προσώπου, ρινοπλαστική κ.α.

Και αυτό είναι πραγματικά τέλειο κορίτσια αφού δεν θα έχετε κατά τη διάρκεια των θεραπειών που θα ακολουθήσετε άγχος και δεύτερες σκέψεις για το πως είστε όταν θα τις τελειώσετε.

Απλά θα τις απολαύσετε χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις και κατόπιν θα φύγετε γεμάτες χαρά και με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης για να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας.  

Όσον αφορά στη λειτουργία του είναι σούπερ απλή: Ο προσομοιωτής simulator δημιουργεί σε τρισδιάστατη ψηφιακή εικόνα το τώρα (πρόσωπο, στήθος, σώμα) και ανάλογα με αυτά που θέλετε και χρειάζεστε σας προτείνει θεραπείες και προβάλλει πάλι σε τρισδιάστατη εικόνα το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για μια Τεχνολογική Επανάσταση!

Ας μιλήσουν οι θεραπείες!

Στο The Medical Beauty Center η εξωτερική ομορφιά συναντά την εσωτερική μέσα από ένα σύνολο θεραπειών και υπηρεσιών που στοχεύουν στην αισθητική ισορροπία, την ευεξία και την απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση.

Σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά για να δείτε ποια ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας:

– Η αναίμακτη θεραπεία υπερήχων HiFu, για σύσφιξη, ανόρθωση και δημιουργία περιγράμματος του προσώπου, με ανώδυνο τρόπο, με μία μόνο συνεδρία. Συγκεκριμένα σημειώνονται θεαματικά αποτελέσματα σε βραχίονες και μηρούς.

– Η κρυολιπόλυση CLATUU, με μία μόνο συνεδρία -ναι, κι όμως -υπόσχεται μείωση τοπικού λίπους έως και 40%.

– Αποτρίχωση με δύο διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τον τύπο δέρματος με ανώδυνη εφαρμογή. Αλεξανδρίτης CANDELLA και SOPRANO ICE PLATINUM / FDA Approved.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Έτσι σε σύντομο χρόνο, με ασφαλή και κυρίως ανώδυνο τρόπο, όπως σας τονίσαμε και παραπάνω, φτάνετε σε αυτό που τόσο επιθυμείτε… την οριστική αποτρίχωση. Και το σημαντικότερο; Η επιδερμίδα σας θα είναι μόνιμα λεία και απαλή.

– Θεραπείες αντιμετώπισης ευρειαγγειών, δυσχρωμιών, αγγειακών δυσπλασιών και κόκκινων ουλών με το μοναδικό CANDELLA VBEAM LASER / FDA Approved.

– Θεραπείες για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη του σώματος με ραδιοσυχνότητες, μαγνητικό πεδίο και VACUM.

– Θεραπείες FRACTIONAL για ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος με τρία διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τις ανάγκες, όλα FDA Approved.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Σε αυτό το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο θα βρείτε όλες τις top of the top ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης (botox/dysport), fillers υαλουρονικού οξέους, μεσοθεραπείες, skin boosters, αντιγηραντικές θεραπείες και θεραπείες λιποδιάλυσης, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Επίσης στις επεμβατικές θεραπείες προσώπου ξεχωρίζουν τόσο η βλεφαροπλαστική lifting προσώπου όσο και η ρινοπλαστική.

Τέλος στις επεμβατικές θεραπείες σώματος, πρωταγωνιστούν η αυξητική στήθους, η ανόρθωση στήθους, η μειωτική στήθους, η λιποαναρρόφηση και η λιπομεταφορά.

Και επειδή μας αρέσει η τεχνολογία αλλά την εμπιστευόμαστε περισσότερο όταν έχει ανθρώπινο πρόσωπο ήρθε η ώρα να σας γνωρίσουμε τον πλαστικό χειρουργό, Νικόλαο  Μανωλουδάκη MD, MSc, ο οποίος είναι επικεφαλής του κέντρου.

Όραμά του, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του The Medical Beauty Center είναι η δημιουργία ενός πρότυπου ιατρικού κέντρου, με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη αισθητική πλαστική χειρουργική, την υγεία και την ομορφιά και στόχος του, όπως μας εξομολογήθηκε: “Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου, η σωματική και ψυχική του υγεία και η τόνωση της αυτοπεποίθησής του. Εδώ επιδιώκουμε την επίτευξη της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ του ιατρικά εφικτού και του αισθητικά επιθυμητού. Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η διακριτικότητα αποτελούν βασικές αρχές της λειτουργίας του “Premium Aesthetics Experience”.

Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με την εμπειρία μας συμβαίνουν 1000% στην πράξη. Για να το ανακαλύψετε και εσείς σας έχουμε όλα όσα χρειάζεστε.

Πληροφορίες:
Ασκληπιού 38 & Παλαμηδίου,
Πειραιάς, 185 43
[email protected]
(+30) 214 40 21 010

Περισσότερα στο medicalbeauty.center και στα social media:

Facebook @medicalbeautycenter.gr | Instagram @themedicalbeautycenter

Δείτε ακόμα:

Δαφνέλαιο: Να γιατί σας συμβουλεύουμε να το απλώνετε στα μαλλιά σας!

To messy bun που θα δημιουργήσετε μόνες σας είναι εύκολο και chic -ΒΙΝΤΕΟ!

Keywords
Τυχαία Θέματα