Νέο ειδύλλιο στο Hollywood: Ο Jason Momoa φλέρταρε με την Kate Beckinsale

14:00 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jason Momoa έδειξε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του προς τη Βρετανίδα ηθοποιό.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, ο 42χρονος σταρ φαίνεται να έχει προχωρήσει παρακάτω και… δεν διστάζει να το δείξει δημοσίως. Είναι γνωστό ότι αυτός και η Lisa Bonet είχαν πάντοτε μια πιο ελεύθερη σχέση, όμως θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά νωρίς για να φλερτάρει με άλλες γυναίκες μπροστά σε όλους. Τι ακριβώς συνέβη λοιπόν με την Kate Beckinsale,

ώστε να πυροδοτηθεί μια τέτοια είδηση;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lisa bonet fanpage (@lisasbonet)

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η φετινή τελετή απονομής των Oscars. Ύστερα από τη λαμπερή τελετή, οι περισσότεροι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο after party του Vanity Fair. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Jason Momoa απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μαζί με την Kate. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε τους δυο ηθοποιούς να στέκονται μόνοι τους, ενώ συζητούν και χαμογελούν ο ένας στον άλλον. Αυτό όμως που πραγματικά τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου, ήταν το γεγονός ότι ο Jason έδωσε το σακάκι του στη 48χρονη ηθοποιό.

Oscars 2022: Η 94η τελετή ήταν… ιστορική τόσο στη σκηνή των βραβείων όσο και στο κόκκινο χαλί

“Βρισκόντουσαν στο bar και μιλούσαν μεταξύ τους. Ήταν και οι δυο τους χαμογελαστοί και ευχαριστήθηκαν την κουβέντα τους”, αποκάλυψε μια πηγή στο E! News.

Οι θαυμαστές ξαφνιάστηκαν πάρα πολύ και εξέφρασαν έντονα τις απόψεις τους. Κάποιοι θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα τρομερά ταιριαστό ζευγάρι, ενώ άλλοι ήθελαν μόνο τη Lisa Bonet στο πλευρό του Momoa. Όπως και να ‘χει, αναρωτιόμαστε τι γνώμη έχει σχηματίσει η επί πολλά χρόνια σύντροφός του για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα