H Nicole Kidman με το Armani Privé φόρεμά της αποδεικνύει γιατί συνεχίζει να κυριαρχεί στο κόκκινο χαλί

12:00 9/12/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί νέα fashion icons να εμφανίζονται κατά καιρούς στο κόκκινο χαλί, αλλά η Nicole Kidman παραμένει σταθερή αξία. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας Being the Ricardos, στην οποία υποδύεται την κωμικό Lucille Ball, στην πρεμιέρα του φιλμ

στο Λος Άντζελες, έφερε πίσω την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ με ένα παραμυθένιο Armani Privé φόρεμα.

instyle.com

Το στράπλες dress από τούλι είχε ένα εξαιρετικά χαμηλό ντεκολτέ και συνοδευόταν από ασημί λεπτομέρειες με παγιέτες στο στήθος. Η Nicole συνδύασε το αιθέριο φόρεμα με Jimmy Choo sandals από στρας με strappy φιόγκο – φαίνονται διακριτικά κάτω από το outfit.

yahoo.com

Τα αξεσουάρ περιλάμβαναν ένα ασημένιο βραχιόλι με μανσέτα στον έναν καρπό και ασημένιο ρολόι στον άλλο, καθώς και ένα κολιέ με διαμάντια και ασορτί σκουλαρίκια. Διατήρησε το glam μακιγιάζ διακριτικό, εκτός από τα έντονα κόκκινα χείλη, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα περίπλοκο, κατσαρό κότσο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Κάποια στιγμή, βρέθηκε μαζί της στο χαλί ο συμπρωταγωνιστής της Javier Bardem, ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό της στην οθόνη, Desi Arnaz. Η πολυαναμενόμενη ταινία, που βγαίνει στους κινηματογράφους αυτή την Παρασκευή (12/10) και είναι διαθέσιμη και στο Amazon Prime Video αργότερα αυτόν τον μήνα (21/12), ακολουθεί την αληθινή ιστορία του ζευγαριού του Χόλιγουντ που πρωταγωνίστησε στη δεκαετία του ’50.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Keywords
Τυχαία Θέματα