Εσείς θα περνούσατε μια νύχτα στη σπηλιά του διασημότερου κακού των Χριστουγέννων;

14:00 8/12/2021 - Πηγή: InStyle

Εμείς πάντως σίγουρα ναι! Και ειδικά αν είχε τη συγκεκριμένη διακόσμηση. Στο Grinch αναφερόμαστε φυσικά της ταινίας του Dr Seuss, “How the Grinch stole Christmas”. Η σπηλιά του πράσινου κακού μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο κατάλυμα στο Boulder της Utah από τη πλατφόρμα ενοικιάσεων Vacasa και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

@architecturaldigest

Το ζεστό εσωτερικό της σπηλιάς είναι διακοσμημένο με χρώματα κεραμιδί, ξύλινα έπιπλα και κηροπήγια για τις σκοτεινές νύχτες, αλλά το αντικείμενο που κλέβει τις εντυπώσεις δεν είναι άλλο από το τεράστιο πιάνο. Θυμάστε τον θόρυβο που κάνει;

@architecturaldigest@architecturaldigest@vacasa/instagram

Στην

τεράστια βιβλιοθήκη θα βρείτε ένα τηλεσκόπιο για να κατασκοπεύσετε τους κατοίκους της Whoville (ή της Utah) και αρκετά βιβλία, αγαπημένα του Grinch, όπως το «Κοτόσουπα για τις μοναχικές ψυχές» ή άλλα που θα σας δώσουν ιδέες για το πώς να κλέψετε κι εσείς τα Χριστούγεννα.

@vacasa/instagram@vacasa/instagram@vacasa/instagram

Στο cozy υπνοδωμάτιο μπορείτε να ονειρευτείτε με ποιους τρόπους θα καταστρέψετε τα Χριστούγεννα και μην ανησυχείτε, μπορείτε να φέρετε και τον τετράποδο φίλο σας μαζί, θα έχει το αποκλειστικό του κρεβάτι. Ο Grinch κι ο Max δεν θα βρίσκονται εκεί, όμως αν κάνετε μια βόλτα ίσως να πετύχετε την μικρή Cindy-Lou (γνωρίζατε ότι είναι η διάσημη Jenny Humphrey του Gossip girl;) που ξεφυτρώνει παντού.

@vacasa/instagram@architecturaldigest

Μια μοναδική εμπειρία για τους αρνητές των Χριστουγέννων σ’ ένα μοναχικό βουνό της Utah σας περιμένει. Η 3D περιήγηση θα σας δώσει μια μικρή πρόγευση του σπιτιού που κοστίζει μόνο 19,57 δολάρια τη βραδιά. Ο Grinch κι ο σκύλος του Max σας εύχονται… καλή διαμονή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vacasa (@vacasa)

@microsoft

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσείς, Χριστουγέννων,eseis, christougennon