Zoë Kravitz: Το ανεπιτήδευτο street style της είναι ό,τι πιο cool κυκλοφορεί αυτή τη σεζόν

11:30 9/12/2021 - Πηγή: InStyle

Τι κάνει έναν άνθρωπο fashion icon; Οι bold επιλογές και οι υπερβολές; Τα statement κομμάτια και οι red carpet εμφανίσεις; Στην περίπτωση της Zoë Kravitz τίποτα από τα παραπάνω. Το ανεπιτήδευτο στυλ της αποτελείται κυρίως από basic κομμάτια, που ο καθένας θα μπορούσε να τα έχει στην ντουλάπα του. Κι όμως, η ηθοποιός προσθέτει το κάτι παραπάνω με τον cool χαρακτήρα της, που

το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά και τόσο chic ταυτόχρονα.

@whowhatwear

Μακριά παλτό και φούστες σε καθαρές γραμμές, σε χειμωνιάτικη χρωματική παλέτα είναι τα αγαπημένα της Zoë. Όχι πιο αγαπημένα από τα headphones της όμως, τα οποία πολύ συχνά θα την δείτε να φοράει στον δρόμο. Ίσως κι αυτό να είναι ένα ακόμα στοιχείο που την καθιστά cool.

@whowhatwear

Oversized πουκάμισα και απλά λευκά t-shirt συνδυάζονται άψογα ακόμα και με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

@whowhatwear

Καρό με loafers, ο πιο elegant συνδυασμός. Αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα ωστόσο είναι το super chic κούρεμα.

@whowhatwear

Σαν rock star, η Zoë με t-shirt με επιγραφή και δερμάτινα μποτάκια.

@whowhatwear

Πώς μπορούμε να κάνουμε ένα ζευγάρι σαγιονάρες να φαίνονται τόσο cool; Φυσικά με τον τρόπο της Zoë Kravitz. Αντιγράψτε το look!

@celebritystreetstyle

Tone on tone cozy κομμάτια με τα αγαπημένα αθλητικά σας είναι ό,τι χρειάζεστε για να είστε στιλάτες και άνετες σε μια πρωινή βόλτα.

@popsugar

Το fluo lime κάνει σίγουρα εντύπωση και μπορεί να συνδυαστεί και με γήινους τόνους. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε τις υπερβολές στα αξεσουάρ.

@popsugar

Το αυστηρό κοστούμι της ταιριάζει απόλυτα. Αλλά η Zoë δίνει το κάτι παραπάνω με τα loafers και το πράσινο παλτό. Απλά έμπνευση.

@vogue.com

Είχατε σκεφτεί ποτέ όμως να φορέσετε τα συγκεκριμένα παπούτσια με λευκές κάλτσες; Η Zoë Kravitz το κάνει να φαίνεται εύκολο, αλλά είναι μια τολμηρή επιλογή που δεν ταιριάζει σε όλους.

@dailymail

Ακόμα και με ψηλοτάκουνα δεν θεωρείται over dressed. Casual chic με ένα τζιν και μαύρο πανωφόρι, η Zoë Kravitz αποτελεί το πιο σύγχρονο κι ανεπιτήδευτο icon της εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα