12 looks που αποδεικνύουν ότι το ασπρόμαυρο δεν θα είναι ποτέ out of fashion

10:00 9/12/2021 - Πηγή: InStyle

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καν χρώματα. Κι όμως είναι, μίνιμαλ και καθαρό, το άσπρο-μαύρο θα αποτελεί πάντα τον πιο elegant διαχρονικό συνδυασμό. Μια αντίθεση που αποδεικνύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται και μάλιστα δημιουργούν τα πιο σοφιστικέ outfits. Ωραία και τα ζωηρά χρώματα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το κλασικό ασπρόμαυρο. Από office looks, καθημερινά outfits μέχρι και βραδινές εμφανίσεις το b&w μάς συντροφεύει και τον χειμώνα, κι εμείς σας έχουμε τις καλύτερες εικόνες για να πάρετε έμπνευση.

@whowhatwear

Ασπρόμαυρο

layering: τολμήστε την τάση που γράφει απίστευτα με τα δύο αυτά χρώματα. Chic, chic και πάλι chic.

@sandrasemburg

Logos σε άσπρο-μαύρο και ιδιαίτεροι γιακάδες: ακόμα κι αν συνδυάσετε trends φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους, το ασπρόμαυρο θα τους δώσει έναν αέρα κομψότητας που πιθανώς άλλα χρώματα θα μετέτρεπαν το outfit σε kitsch.

@pernilleteisbaek/instagram@sofiaboman/instagram

Animal print και συγκεκριμένα ζέβρα: η πιο hot τάση της σεζόν που εξυπηρετεί και το συγκεκριμένοblack and white – concept. Αν πάλι δεν είστε φαν της ζέβρας, υπάρχουν κι άλλα animal prints σε ασπρόμαυρο.

@carodaur/instagram@sofiamcoelho/instagram

Statement coats σε ασπρόμαυρο: επενδύστε σε ένα ποιοτικό παλτό και χτίστε την εικόνα σας είτε σε total black είτε σε total white βάση.

@sofiamcoelho/instagram@ellenclaesson/instagram@katrineberner/instagram

Η b&w σκακιέρα ή απλά καρό: ένα κομμάτι από τα παλιά, ιδανικό για τις street style πρωινές εμφανίσεις.

@thevou

Leather μαύρο και μακό λευκό: πιο chic και cool συνδυασμό, σίγουρα δεν θα βρείτε.

@whowhatwear

Το χριστουγεννιάτικο outfit του βουνού σε ασπρόμαυρο: το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα Christmas πουλόβερ, κολάν και λευκές γαλότσες.

@edwardberthelot

Λίγο απ’ όλα σε άσπρο-μαύρο: μόνο! Γιατί αν κάνουμε mix&match με πολλά χρώματα και πολλές τάσεις, κινδυνεύουμε με σύλληψη από την fashion police. Εκτός κι αν το κατέχουμε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα