Φάνης Μουρατίδης: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» (09/12) και τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη τηλεόραση, στην άγνωστη σχέση του με την εκκλησία, ενώ απάντησε ακόμη και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κατά καιρούς να χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Η Φαίη Ξυλά με έπεισε να κάνω τηλεόραση, εγώ δεν ήθελα, ήμουν

ιδεολογικά απέναντι. Όταν έκανα τηλεόραση ένιωθα ενοχικά σε σχέση με το θέατρο, σαν να απατούσα τη σύζυγό μου. Υπάρχει μια δουλειά που ντράπηκα που την έκανα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα όσο την έκανα, λόγω συνεργασίας, αποτελέσματος, συνθηκών. Αν δεν έκανα τηλεόραση δε θα είχα την οικογένειά μου. Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωριστήκαμε στο “Μπαμπά μην τρέχεις”. Εκεί ήταν να παίξει άλλη ηθοποιός αρχικά, και τελικά ήρθε η Άννα Μαρία. Αυτό που παίζαμε στο σίριαλ, μετά το ζούσαμε, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χωρίζει, ο Φάνης Μουρατίδης είπε: «Όταν γράφουν ότι χωρίζουμε, το καταλαβαίνω. Σου λέει, ε, κάποια στιγμή “θα χωρίσουν, ας το γράψω, δε θα παρεξηγηθώ”».

Στο τέλος, ανέφερε για την άγνωστη σχέση του με τη εκκλησία: «Έκανα ραδιόφωνο στην Εκκλησία της Ελλάδος. Προέκυψε γιατί μου αρέσει το τελετουργικό. Πήγαινα στο κατηχητικό μέχρι τη Β’ Λυκείου αλλά δεν ήμουν… “θεούσος, πήγαινα και στο σκυλάδικο”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: 

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Υπάρχει ζήλια και μνησικακία, είναι κακός άνθρωπος»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας με τον θανάτου 42χρονου ιερέα που πέθανε από κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα