Billie Eilish: Όσα είπε για την εμπειρία της ως οικοδέσποινα στο Met Gala

Η Billie Eilish ανοίχτηκε για την εμπειρία της ως οικοδέσποινα στο Met Gala και τα λόγια της μας ξάφνιασαν.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η νεαρή μουσικός πάντοτε συζητάει για όσα την απασχολούν. Από τα body image issues της έως και ζητήματα πολιτικής, δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της. Υποστηρίζει δυναμικά τις θέσεις της και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τα νεαρά άτομα, καθώς τους μαθαίνει να μην μένουν σιωπηλά για όσα τους προβληματίζουν. Τώρα

λοιπόν έπραξε με παρόμοιο τρόπο και μίλησε για το πως βίωσε τον ρόλο της οικοδέσποινας στο Met Gala.

Η Kristin Davis αντιδράει στο έντονο body shaming που βιώνει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Περιέγραψε την εμπειρία της σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή στην εκπομπή του Howard Stern, όπου ήταν καλεσμένη. “Ξέρεις, το κυριότερο που με έκανε εκείνη η βραδιά να σκεφτώ ή να νιώσω ήταν ότι, οι διάσημοι στην πραγματικότητα είναι ένα τίποτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θυμίζουν κάποιον που ήταν στην τάξη μαζί σου και είναι κάπως ενοχλητικός” δήλωσε χαρακτηριστικά η Billie Eilish.

Η Halle Berry μίλησε για την κακοποιητική σχέση με τον πατέρα της

Συνολικά πάντως επιβεβαίωσε ότι ήταν μία υπέροχη βραδιά και ότι πέρασε πολύ όμορφα. Η ίδια είχε εμφανιστεί με μια εντυπωσιακή τουαλέτα από τον οίκο μόδας Oscar de la Renta. Σε αντίθεση με άλλες εμφανίσεις της, είχε επιλέξει να αγκαλιάσει τη θηλυκή πλευρά της και να δείξει μια άλλη πτυχή του εαυτού της. Ομολογούμε ότι μας είχε σχεδόν θυμίσει τη Marilyn Monroe. “Ήταν η ώρα για εμένα και νιώθω ότι έχω μεγαλώσει τόσο τα τελευταία χρόνια” ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Keywords
Τυχαία Θέματα