Τα Χριστούγεννα θέλουν τους φιόγκους τους κι εμείς σας έχουμε 7 τρόπους για να τους φορέσετε

Οι γιορτινοί φιόγκοι κάνουν την εμφάνιση τους κάθε Χριστούγεννα και δημιουργούν μια festive διάθεση στο ντύσιμό μας. Είτε σαν ρούχα είτε σαν αξεσουάρ είναι girly και υπερβολικοί και χρειάζονται λίγα έως ελάχιστα αξεσουάρ προκειμένου να αναδειχτούν. Ένα κομψό ρολόι της συλλογής Trussardi είναι το πιο ταιριαστό κόσμημα για να συνοδέψετε το

look σας. Αν θέλετε να είστε matchy με το δωράκι σας, σας προτείνουμε εφτά φρέσκους τρόπους για να φορέσετε τα φιογκάκια σας.

@blaireadiebee/instagram

Ο φιόγκος τοπ: grande αναμφίβολα και σετάρεται άψογα με cigarette παντελόνι, καμπάνα ακόμα και φούστα. Είναι super chic και πόσο μάλλον όταν είναι strapless. Αφήστε τον λαιμό σας ελεύθερο και φορέστε μόνο ένα elegant ρολόι.

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Shiny.

@violeta_mangrinyan/instagram

Ο φιόγκος στο μίνι μαύρο φόρεμα: το απόλυτο γιορτινό look για ένα night out. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ένα διαφορετικό καλσόν με σχέδια ή strass είναι αρκετά για να εντυπωσιάσετε. Κρατείστε το total black και πιάστε τα μαλλιά σας!

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Chain.

@maralafontan/instagram

Ο γιακάς φιόγκος: τοποθετείται στα πάντα και μετατρέπει το πιο απλό look στο πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο. Μια cute επιλογή είναι να τυλίξετε τον φιόγκο πάνω από ένα μίνι σε γραμμή Α φόρεμα. Κι αν έχετε 60s mood συνδυάστε το με ένα ζευγάρι λευκές μπότες.

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Shiny.

@vzoulias/instagram

Ο φιόγκος ζώνη: που μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά με τα πάντα, σε μία ολόσωμη φόρμα ακόμα και σε ένα haute couture φόρεμα και να χαρίσει λίγη χριστουγεννιάτικη λάμψη. Μην ξεχάσετε να φορέσετε το luxury ρολόι σας.

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Chain.

@blaireadiebee/instagram

Τα μίνι φιογκάκια: λειτουργούν σαν κουμπάκια, πιο κοριτσίστικα φυσικά, και στολίζουν πουκάμισα, μανσέτες και τσέπες.

@trussardi

Ρολόι Trussardi -Joy.

@paolacosentino/instagram

Το τοπ που δένει σε φιόγκο: σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας και η πιο stylish επιλογή θα ήταν να το κάνετε στο πίσω μέρος αφήνοντας την πλάτη σας γυμνή με μοναδικό στολίδι τον φιόγκο. Τα σατινέ υφάσματα ενδείκνυνται για το τρικ.

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Vision.

@polliani/instagram

Οι φιόγκοι στα παπούτσια: κι αν τα ρούχα με φιόγκους είναι too girly για εσάς φορέστε τους στα πόδια σας. Τα γοβάκια με glitter θα σας μετατρέψουν σε σύγχρονες Σταχτοπούτες.

@trussardi

Ρολόι Trussardi T-Bent.

Στην ιστοσελίδα της timeonline.gr θα βρείτε τα μοναδικά ρολόγια της Trussardi που θα σας συντροφεύσουν στις πιο glamorous χριστουγεννιάτικες εξόδους σας αλλά και στις πιο προσωπικές στιγμές σας. Το αψεγάδιαστο υψηλής ποιότητας design του brand ανακαλύφθηκε στο Bergamo και από το 1911 προσφέρει σχέδια που αποπνέουν δυναμισμό και πολυτέλεια. Το τέλειο δώρο για τις γιορτές, ένα πολύτιμο ρολόι για τα πιο πολύτιμά σας πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα