Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα καθίσει στο εδώλιο τον Φεβρουάριο – Η κατηγορία που τον βαραίνει

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την τελευταία εβδομάδα, καθώς αρκετές καταγγελίες εις βάρος του από γυναίκες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου» κατηγορείται από πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο από ερωτικές στιγμές τους σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο

της δικαιοσύνης από το 2018, ωστόσο ακόμα η 30χρονη γυναίκα δεν έχει δικαιωθεί. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταφέρει να κρατήσει την υπόθεση μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όταν έσκασε η «βόμβα» στα social media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Βέρτης: Θετικός στον κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής

 The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Ζένιου μετά την ήττα της – «Τραβάω σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή…»

 Περιπέτεια για τον James Καφετζή – Του πήραν δύο φορές το δίπλωμα μέσα σε έναν μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα