Έξαλλος ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” να κατηγορήσουν δημόσια ότι απολάμβαναν ιδιωτικά»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, αφού πολλές καταγγελίες εναντίον του έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη πέρα από το γεγονός ότι διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της, κατηγορείται από αρκετά κορίτσια για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήταν ακόμα ανήλικες.

Ο θείος του Στάθη Παναγωτόπουλου, Μιχάλης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

για όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τον ανιψιό του.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «Φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Όταν λέω εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων.

Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς. Και εννοώ την εκπομπή του Στάθη. Την απολάμβανε κόσμος αλλά τώρα βρήκαν ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν.

Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, του κατηγορουμένου, είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα καθίσει στο εδώλιο τον Φεβρουάριο – Η κατηγορία που τον βαραίνει

 Νικολέττα Καρρά: «Θεωρώ άδικο και λάθος να μην παίζεται σήμερα το 50-50»

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα καθίσει στο εδώλιο τον Φεβρουάριο – Η κατηγορία που τον βαραίνει

Keywords
Τυχαία Θέματα