Priyanka Chopra: Έδειξε την τολμηρή πλευρά της με ένα total look από δαντέλα

Η Priyanka Chopra φόρεσε ένα head-to-toe σύνολο από δαντέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα ντυσίματα της διάσημης ηθοποιού είναι πάντοτε προσεγμένα και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητά και τη φυσική ομορφιά της, δίνοντάς μας ταυτόχρονα έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις. Αυτή τη φορά η Priyanka παρευρέθηκε σε εκδήλωση με σκοπό την προώθηση της νέας ταινίας της, The Matrix Resurrections. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε την προσοχή και εντυπωσίασε με το στυλ

της.

Η Miley Cyrus φωτογραφήθηκε με το καπέλο που αγαπούν οι fashionistas

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε την Chopra με το πιο τολμηρό ντύσιμο.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να φοράει ένα see through outfit. Αποτελείται από ένα δαντελένιο σακάκι με έντονες βάτες και ένα ασορτί catsuit, του οποίου το πάνω μέρος είναι σε στυλ κορσέ. Τα δύο κομμάτια έχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δίνουν την αίσθηση ενός chic lingerie. Τα συνδύασε με λεπτά ψηλοτάκουνα σανδάλια σε μαύρο χρώμα και μια μάσκα προσώπου από δαντέλα. Ολοκλήρωσε την εικόνα της με minimal κοσμήματα, διακριτικό μακιγιάζ και ένα half up χτένισμα.

Lily Collins: Φόρεσε ένα ημιδιαφανές turtleneck bodysuit

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerry x Mimi (@jerryxmimi)


Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη τη σειρά ταινιών Matrix. Ωστόσο, η προσθήκη της ταλαντούχας ηθοποιού ξαφνιάζει τους θαυμαστές και φέρνει μια φρέσκια νότα στην ιστορία. Ο λόγος πίσω από αυτή την αντίδραση είναι ότι θα υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα, τη Sati. Επιπλέον θα δούμε μαζί με τη 39χρονη καλλονή τους Keanu Reeves, Carrie Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick και Neil Patrick Harris. Η Priyanka Chopra δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ένα ομαδικό στιγμιότυπο τους.

H Ariana Grande έλαμψε στο φινάλε του “The Voice” με κίτρινο Valentino φόρεμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Keywords
Τυχαία Θέματα