Bασίλισσα Ελισάβετ: Αποφάσισε να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της

11:51 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Χάρη σε μια συλλογή από οικιακές ταινίες και άλμπουμ φωτογραφιών, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα πάρουν μια γεύση από τη βασίλισσα Ελισάβετ που δεν έχουν ξαναδεί. Εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ του BBC, που θα προβληθεί στις 29 Μαΐου, το Elizabeth: The Unseen Queen, ήρθαν στο φως σπάνιες και άγνωστες φωτογραφίες της Ελισάβετ και της βασιλικής οικογένειας.

Το

BBC σημειώνει ότι απέκτησε «άνευ προηγουμένου» πρόσβαση στη βασίλισσα και στα αρχεία της καθώς ετοίμαζε το ντοκιμαντέρ, το οποίο αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου εορτασμού του Platinum Jubilee που ορίστηκε για τον Ιούνιο του 2022. Η εκδήλωση γιορτάζει τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. Εκτός από την αφήγηση από τη βασίλισσα, το Elizabeth: The Unseen Queen περιλαμβάνει επίσης πλάνα του πρίγκιπα Φίλιππου, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, του πρίγκιπα Κάρολου, της πριγκίπισσας Άννας και άλλων.

@bbc

Η Charlotte Moore, επικεφαλής περιεχομένου του BBC, είπε ότι το νέο ντοκιμαντέρ είναι ένα «ιστορικό ρεκόρ» και πρόσθεσε: «Είναι ένας τρόπος για τη βασίλισσα να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της ως πριγκίπισσας μέσα από τα δικά της μάτια και με δικά της λόγια από όλη τη βασιλεία της. Είναι απίστευτα συγκινητικό να βλέπεις τι ακριβώς έχει ζήσει η μεγαλειότητά της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC (@bbc)

Το ντοκιμαντέρ περιέχει μοναδικά πλάνα που γυρίστηκαν από τη Βασιλική Οικογένεια. Όπως να χαλαρώνουν στο θωρηκτό HMS Vanguard του Βασιλικού Ναυτικού το 1947, το σκάφος που τους μετέφερε από και προς τη Νότια Αφρική για την περιοδεία τους εκείνη την εποχή. Αλλά και αποσπάσματα από τις ομιλίες της βασίλισσας από τη χριστουγεννιάτικη εκπομπή της το 1996, καθώς και η ομιλία της στο Guildhall στις 11 Ιουνίου 1947.

«Οι ιδιωτικές φωτογραφίες συχνά δείχνουν τη διασκέδαση πίσω από την τυπικότητα», λέει η βασίλισσα στο ντοκιμαντέρ. “Περιμένω ότι σχεδόν κάθε οικογένεια έχει μια συλλογή από φωτογραφίες ή ταινίες που κάποτε κοιτάζονταν τακτικά για να αναπολούν πολύτιμες στιγμές — αλλά που με την πάροδο του χρόνου αντικαθίστανται από νεότερες εικόνες και πιο πρόσφατες αναμνήσεις. Πάντα ελπίζετε ότι οι μελλοντικές γενιές θα τις βρουν ενδιαφέρουσες και ίσως εκπλαγείτε που και εσείς ήσασταν νέοι κάποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα