Στηβ Μιλάτος: Η απάντηση μετά την αθωωτική απόφαση – «Όταν σου κολλάνε μία ρετσινιά, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σου»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Στηβ Μιλάτου, αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother κατηγορήθηκε για βιασμό από 21χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε δεν βρέθηκαν στο σώμα της σημάδια βιασμού.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το περιστατικό εκφράζοντας τη δική της άποψη για το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

«Ήρθα

στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα για ποτό με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη», ήταν τα λόγια της 21χρονης.

Ο Στηβ Μιλάτος, όντας χαρούμενος μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.  Να τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή. Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Φοβάμαι πλέον. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Θάνος Πλεύρης: «Φοβήθηκα τη διασωλήνωση, δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να αποχαιρετήσω τα παιδιά μου»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το «Κάτι Ξαναψήνεται» – Η μακροσκελής ανάρτηση

 Πάτρα: Βρίσκουν κοινά ευρήματα και στα τρία παιδιά – Αναμένονται διώξεις και σε άλλα πρόσωπα

Keywords
Τυχαία Θέματα