Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το «Κάτι Ξαναψήνεται» – Η μακροσκελής ανάρτηση

Με τον δικό της τρόπο θέλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό του «Κάτι Ξαναψήνεται», που καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν την παρακολουθούσε και τη στήριζε. Αυτή τη χρονιά, η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να δείξει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της, γεγονός που, απ’ ότι φαίνεται, χάρηκε και απόλαυσε από την αρχή μέχρι το τέλος!

Τα γυρίσματα του «Κάτι Ξαναψήνεται» ολοκληρώθηκαν και παρά τα δημοσιεύματα που το θέλουν να μην συνεχίζει την επόμενη σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έκανε κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά

ευχαρίστησε δημόσια τους τηλεθεατές, δημοσιεύοντας ένα βίντεο μαζί με όλη την ομάδα της εκπομπής.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια απάντησε και σε όσους την κατηγόρησαν μετά τη δήλωσή της ότι με την εκπομπή πήγε σε περιοχές που δεν ήξερε καν την ύπαρξή τους.

«Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα! Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από Ποτέ! Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας.

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό!

Γι’αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το @katixanapsinete γίναμε και μια ΠΑΡΕΑ. Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν!!!», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Διαβάστε ακόμα:

 Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος»

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχασε μετά τα πολλαπλά χειρουργεία

 Συγκινεί ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμηθώ τον Μπουλά και τον Μαχαιρίτσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα