Σμαράγδα Καρύδη και Νατάσα Εξηνταβελόνη: Και οι δύο επέλεξαν δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια στις Κάννες

10:45 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Άρωμα Ελλάδας και στις Κάννες. Η ταινία “Dodo” του Πάνου Κούτρα, με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, έκανε πρεμιέρα χθες στο φεστιβάλ των Καννών. Tα φλας άστραψαν όταν η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί! Με τον απόλυτο colorblocking συνδυασμό και φορώντας τα hot χρώματα του καλοκαιριού, η Σμαράγδα εντυπωσίασε με ένα look δια χειρός Βασίλη Ζούλια.

@smaragda_karidi_official

Ο Έλληνας σχεδιαστής και η Ελληνίδα ηθοποιός ένωσαν τις δυνάμεις τους

και κατέκτησαν τις Κάννες. Συνδυάζοντας τον casual χαρακτήρα με την αριστοκρατική αισθητική, η οποία διακρίνει όλες τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, το outfit της Σμαράγδας ήταν ότι πιο δροσερό και μοντέρνο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Πορτοκαλί πουκάμισο που έδενε στην κοιλιά, έδινε το εφέ του extravagant φορέματος πάνω από ένα hot pink παντελόνι σε cigarette μορφή. Ένα κόσμημα μαύρης καρδιάς στόλιζε τον λαιμό της γνωστής ηθοποιού και nude μακιγιάζ με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά ολοκλήρωναν τη φρέσκια της εικόνα.

Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν η μόνη που επέλεξε να τιμήσει τον Έλληνα σχεδιαστή. Η Νατάσα Εξηνταβελόνη εμφανίστηκε με haute couture δημιουργία με puffy, off-the-shoulder μανίκια στα χρώματα της άμμου και έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα look που έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Γενικά, μια ελληνική αποστολή που… έσκισε!

@vzoulias@smaragda_karidi_official

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα