Andie MacDowell – Helen Mirren: Χόρεψαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

11:18 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Οι δύο φίλες με άφθονη διάθεση και γέλιο, εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του Mother and Son της Léonor Serraille και χόρεψαν στο κόκκινο χαλί σπάζοντας για λίγο το… άτυπο πρωτόκολλο της καθιερωμένης πόζας. Η Miren έδειχνε αγέραστη και λαμπερή καθώς εκείνη και η MacDowell στροβιλίζονταν, κρατιόνταν χέρι χέρι και χαμογέλασαν πλατιά η μία στην άλλη στα σκαλιά του Palais des Festivals.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cannes (@festivaldecannes)

Η Helen ντύθηκε για να εντυπωσιάσει με ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα με παγιέτες, σε συνδυασμό με ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες. Τα μακριά λευκά μαλλιά της ήταν το highlight στο look της. Η Andie επέλεξε ένα vintage φόρεμα με καφέ και λευκές λεπτομέρειες και άφησε τις φυσικές μπούκλες της να… αψηφούν το νόμο της βαρύτητας.

Οι δυο stars του Hollywood είχαν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν μαζί στο On The Edge του 2021 και η σχέση τους από τότε είναι στα καλύτερά της. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν καλά νέα για την Helen, καθώς μόλις ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στο καστ για το prequel του Yellowstone 1932, με συμπρωταγωνιστή τον Harrison Ford.

Keywords
Τυχαία Θέματα