James Corden: Kαι σκηνοθέτης;

10:16 28/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα, δύο, τρία… action! Στο πλαίσιο το “The Late Late Show” ο James Corden πρόσφερε το σκηνοθετικό του βλέμμα στον Harry Styles για το μουσικό βίντεο του pop star “Daylight“, από το τρίτο στούντιο άλμπουμ του “Harry’s House“. Στο σκετς, οι δυο τους χτυπούν τυχαίες πόρτες διαμερισμάτων σε έναν δρόμο στη Νέα Υόρκη, που όπως φαίνεται κανείς δεν τους αφήνει να μπουν μέσα

στο σπίτι του.

Harry Styles/Instagram

«Νόμιζα ότι αυτό θα ήταν πιο εύκολο Harry, πρέπει να είμαι ειλικρινής – θεωρούσα ότι το πρόσωπό σου θα άνοιγε πολλές πόρτες», είπε ο Corden. Καταφέρνουν τελικά να μπουν σε ένα διαμέρισμα με το πρόσχημα της παράδοσης μιας πίτσας, που τους οδηγεί στην εξώπορτα τεσσάρων τυχερών θαυμαστών του Styles: της Isabel, της Caroline, της Hadley και της Sydney.

Με τον Styles να κρύβεται στο χολ, τα κορίτσια χαιρετούν τον παρουσιαστή, ο οποίος τους ζητά άδεια να κινηματογραφήσει μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οποία απαντούν: «Φυσικά!». Στη συνέχεια, ο Corden παίρνει το χέρι του Styles, τραβώντας τον προς την πόρτα και αποκαλύπτοντάς τον στα κορίτσια που καλύπτουν όλα το στόμα τους με δυσπιστία.

«Αν ξέραμε θα βουρτσίζαμε τουλάχιστον τα μαλλιά μας!» είπαν, τα κορίτσια στο Variety. Το γύρισμα διήρκησε τρείς ώρες ενώ οι τυχερές fans του Styles ανέφεραν πως ο τραγουδιστής ήταν στην καλύτερη διάθεση – παρά το γεγονός ότι το διαμέρισμά τους δεν είχε κλιματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα