Alexa Demie: 10+1 looks από το πιο bad girl του “Euphoria”

13:44 2/4/2022 - Πηγή: InStyle

Σε κάθε τηλεοπτική σειρά, σε κάθε ταινία ή story, ο χαρακτήρας του «κακού» είναι και αυτός που τελικά γίνεται ο πιο αγαπητός. Ειδικά, αν έχει το στιλ της Alexa Demie ή καλύτερα της τηλεοπτικής Maddy Perez που γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από τη σειρά “Euphoria”.

Το μοναδικό sexy στιλ του κακού κοριτσιού έκανε μια ολόκληρη γενιά να την ακολουθήσει, ενώ ο badass χαρακτήρας της καταχειροκροτήθηκε. Εμείς, λατρεύουμε υπερβολικά την Maddie όσο και την Alexa, και ανυπομονούμε για τον επόμενο κύκλο της σειράς, με περισσότερα

outfits και inspo ideas. Αλλά, μέχρι τότε, θυμόμαστε μερικά από τα παλιά και αγαπημένα.

Instagram @demieupdates

Το Jacquemus crop top πουκάμισο με τα θανατηφόρα ανοίγματα και το μαύρο σορτς. Μόνο η Maddy θα μπορούσε να φορέσει ένα τέτοιο outfit. Πού; Στο σχολείο!

Instagram @alexademiefr

Η cheerleader στολή. Έχουμε δει μαζορέτες και μαζορέτες, αλλά σαν τη Maddy καμιά. Γιατί στο τέλος, δεν έχει και τόση σημασία το outfit αλλά ο τρόπος και η αυτοπεποίθηση με την οποία το αναδεικνύεις.

Instagram @euphoria

Τα twin sets των «κολλητών». Τι κι αν η καλύτερή σου φίλη σε πρόδωσε, τουλάχιστον για λίγο είχες μια κολλητή με την οποία μπορούσες να μοιράζεσαι συμβουλές styling, twin συνολάκια και ίδιο γούστο, σε ρούχα και αγόρια!

Instagram @deimieupdates

Η femme fatale πιζάμα. Και δεν μιλάμε για μια απλή πιζάμα. Η Maddy Perez είναι σταρ και το υποδηλώνουν ακόμα και τα εσώρουχά της. Ναι, κι εμείς έτσι ακριβώς κυκλοφορούμε μεσα στα σπίτια μας.

Instagram @euphoria

Το μίνι καυτό φόρεμα. Οπή εδώ, οπή εκεί, οπή και παραπέρα, όπως θα έλεγε κι ένας παλιός γνώριμος. Αλλά, ποια θα το υποστήριζε καλύτερα; Το σέξι μίνι cut out φόρεμά της άναψε φωτιές και την κατέστησε είδωλο του στιλ.

Instagram @maddyperezxoEuphoria style: Όλα όσα θα θέλαμε να δανειστούμε από τις ντουλάπες των πρωταγωνιστριών

Personal favorite: το total σύνολο με τα ανοίγματα. Τόσο το look του κακού κοριτσιού, όσο και η σκηνή του «τσαμπουκά», άφησε εποχή και μας έκανε να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τη Maddy του “Euphoria”.

Instagram @alexademiexo

Το casual denim με το λευκό τοπ. Αν για κάποιο λόγο, σκεφτούμε να φορέσουμε φέτος χαμηλοκάβαλα jeans, αυτός θα είναι φυσικά, η πρωταγωνίστρια. Ακόμα και τα πιο καθημερινά looks της Alexa είχαν αυτό το «κάτι» που μας έκανε να πάθουμε εμμονή μαζί της.

Instagram @maddyperezxo

Το little black dress. Ίσως από τα πιο σεμνά, θα λέγαμε outfits της Maddy στη σειρά, που όμως συνοδεύτηκε από ένα αψεγάδιαστο beauty look και μερικές, ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο ντεκολτέ και το τελείωμα που επισκίασαν για άλλη μια φορά, την «αθώα» Cassie.

Instagram @maddyperezxo

Το παλτό μιας divas. Θέλει υπερβολή, θέλει χαρακτήρα και κότσια. Και η “κακιά” του “Euphoria” τα έχει όλα.

Instagram @demieupdates

Το full με κρύσταλλα, έτοιμο να λάμψει party look. Ένα από τα επίσης αγαπημένα. Τολμηρό, σέξι και fashion πάνω απ’ όλα. Θέλουμε όλα τα ρούχα της, αλλά και λίγο από το attitude της Maddy Perez.

Instagram @alexademiefr

Το total black της πραγματικής ζωής. Φαίνεται πως η Alexa έχει τόλμη όχι μόνο ως χαρακτήρας της τηλεόρασης, αλλά και ως προσωπικότητα, γενικά. Γιατί μια τέτοια εμφάνιση δεν θα πήγαινε σε όλες. Προβλέπουμε ότι πρόκειται να εξελιχθεί σε ένα fashion icon μιας νέας γενιάς, το οποίο θα συζητηθεί πολύ και θα αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα