Ποιος είναι ο μυστηριώδης νέος σύντροφος της Demi Moore;

12:30 2/4/2022 - Πηγή: InStyle

Και ενώ η είδηση περί προβλημάτων υγείας του πρώην συζύγου της κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Demi Moore ξεκίνησε μια καινούρια σχέση. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να φροντίζει τον Bruce Willis, αφού, όπως δηλώνουν και οι δύο, εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Ο Bruce Willis
αποσύρεται από την υποκριτική λόγω σοβαρού θέματος υγείας

Τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για την προσωπική ζωή της 59χρονης ηθοποιού. Ύστερα από το διαζύγιό της με τον Ashton Kutcher το 2013, έχει επιλέξει να κρατάει low profile σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Αυτό όμως τώρα φαίνεται να έχει αλλάξει, μιας και η σταρ του κινηματογράφου δείχνει να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Ποιος είναι λοιπόν ο μυστηριώδης, νέος της σύντροφος;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Demi Moore δεν είναι άλλος από τον Daniel Humm. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο σεφ, που εργάζεται στο διάσημο ‘Eleven Madison Park’. Το συγκεκριμένο εστιατόριο θεωρείται μια μοναδική εμπειρία 12 vegan πιάτων και κοστίζει… 335 δολάρια το άτομο. Οι φήμες ότι είναι μαζί, ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στην επίδειξη μόδας του κορυφαίου οίκου Chloé και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές τους, οι δυο τους έχουν μια ισορροπημένη και πραγματικά χαρούμενη σχέση. Μάλιστα, ο Humm βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη του, παρά το εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Humm (@danielhumm)

Keywords
Τυχαία Θέματα